Mε... 120 άτομα αποστολή στην Αθήνα η Σεβίλλη!

Η Σεβίλλη η οποία θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου την ΑΕΚ στην Καλογρέζα αναμένεται να αφιχθεί σήμερα στις 22.30 με πτήση τσάρτερ και με συνολική αποστολή, που θα την αποτελούν 120 άτομα.

Mε... 120 άτομα αποστολή στην Αθήνα η Σεβίλλη!

Την ομάδα της Σεβίλλης θα συνοδεύσει στην Αθήνα σύσσωμη η διοίκησή της, οι VIP, οι χορηγοί της, αλλά και 30 δημοσιογράφοι αφού από την Αθήνα το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό την Τιφλίδα για τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα την προσεχή Τρίτη.

Η ομάδα της Σεβίλλης ζήτησε από την ΑΕΚ την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα το πρωί του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής για δύο προπονήσεις και με πρώτον τον προπονητή της ομάδας, Ουνάι Εμερι ευχαρίστησαν με επιστολή την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ για την ικανοποίηση όλων όσων ζήτησαν και ενόψει του διεθνούς φιλικού αλλά και ενόψει της προετοιμασίας της ισπανικής ομάδας για τη συμμετοχή της στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

Στο μεταξύ η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε ότι ο φιλικός αγώνας με την ΑΕΚ θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK