Στην αποστολή ο Αραούχο, ανοιχτή η συμμετοχή του την Τετάρτη

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό για το κύπελλο και στη σχετική λίστα βρίσκεται και το όνομα του Σέρχιο Αραούχο.

Στην αποστολή ο Αραούχο, ανοιχτή η συμμετοχή του την Τετάρτη
araujo

O Mανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα-ρεβάνς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στην αποστολή συμμετέχει κανονικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, Σέρχιο Αραούχο, ωστόσο η πιθανότητα της συμμετοχής του είναι ανοιχτή λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει περαστεί ακόμα στο σύστημα της FIFA ο δανεισμός του παίκτη από τη Λας Πάλμας στην ΑΕΚ.

Πρόκειται για μια διαδικασία που αποτελεί αρμοδιότητα της ισπανικής ομοσπονδίας και αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα προλάβουν οι Ισπανοί να τρέξουν το θέμα μέχρι το αυριανό ματς. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε ο Αραούχο θα κοπεί από την αποστολή και ο Χιμένεθ θα τον έχει στη διάθεσή του από τον αγώνα με τη Βέροια για το πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι εξής: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Ντίντακ, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης, Αραούχο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK