Πέφτουν... κορμιά στα Σπάτα

Στην προπόνηση της ΑΕΚ πέφτουν… κορμιά γεγονός που αποτελεί επιθυμία του Τιμούρ Κετσπάγια παρότι σήμερα το πλήρωσε με δυσάρεστο τρόπο με τον σοβαρό τραυματισμό του Μάνταλου. Το τάκλιν του Βάργκας και τα… αγγλικού τύπου διπλά στα Σπάτα.

Πέφτουν... κορμιά στα Σπάτα

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν το θύμα μιας ακόμα πολύ δυνατής προπόνησης στα Σπάτα, καθώς η διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα με τον Γκάλο, τον έστειλε στο χειρουργείο λόγω κατάγματος στη μύτη.Χαρακτηριστικό της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ότι στο άνοιγμα φάνηκε το κόκαλο, σε μια ανατριχιαστική και πολύ δυσάρεστη στιγμή στα Σπάτα, που στεναχώρησε άπαντες.

Από τη σύγκρουση μάλιστα τραυματίστηκε και ο Γκάλο, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αν λάβει κανείς υπόψη όλα τα παραπάνω, μπορεί να πάρει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι συμβαίνει στα Σπάτα κατά τη διάρκεια των διπλών αφού πέφτουν κυριολεκτικά κορμιά! Αυτό αποτελεί και μια επιθυμία του Κετσπάγια, ο οποίος ήθελε εξαρχής πολύ δυνατή προπόνηση, άσχετα αν αυτό εγκυμονεί και δυσάρεστα, όπως το σημερινό με τον Μάνταλο. Βέβαια η συγκεκριμένη επιθυμία του Τιμούρ έχει να κάνει με τη μετατροπή της ΑΕΚ σε μια αθλητική-δυνατή ομάδα.

Δυνατό τάκλιν του Βάργκας στον Ζόριτς

Στο μεταξύ, πέραν από τον πολύ άσχημο τραυματισμό του Μάνταλου σήμερα στα Σπάτα υπήρξε και ένας πιο επιπόλαιος -ευτυχώς- του Ντάρκο Ζόριτς, μετά από ...λατινοαμερικάνικο τάκλιν του Ρόναλντ Βάργκας! Και μόνο το γεγονός ότι ο Βενεζουελάνος όπως μπήκε στην μονομαχία αφορούσε τα αμυντικά του καθήκοντα, αποτελεί ένα δείγμα του… ζήλου που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στα… αγγλικού τύπου διπλά εντός των τειχών του προπονητικού κέντρου των Σπάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΟΚ στην ΑΕΚ: Χάνει το ντέρμπι ο Μάνταλος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK