Με φορτωμένη... φαρέτρα!

Ο Βάργκας δείχνει καθημερινά ότι έχει όλα τα φόντα για να κάνει τη διαφορά και σε συνδυασμό με την προσθήκη του Μπουονανότε, ενός ακόμα μεσοεπιθετικού και την επιστροφή του Μάνταλου φορτώνουν τις θέσεις πίσω από τον φορ στην ΑΕΚ.

Με φορτωμένη... φαρέτρα!
INTIME SPORTS

Ο Ρόναλντ Βάργκας ανεβάζει σιγά-σιγά στροφές προκειμένου να βρεθεί στο επίπεδο που θέλουν στην ΑΕΚ και να σταθεροποιηθεί σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι ο Βενεζουελάνος στον αγώνα με τη Σεβίλλη δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή μέρα του. Ωστόσο σε κάθε του… βήμα στο γήπεδο έδειχνε ότι δεν πρόκειται απλά για ποδοσφαιριστή με ποιότητα αλλά για παίκτη διαφοράς. Γυρνούσε πίσω να πάρει την μπάλα και να βοηθήσει την ανάπτυξη ενώ προσπαθούσε να παίξει μπροστά με το χαρακτηριστικό… πλέον γλυκό άγγιγμα.

Σε κάθε ευκαιρία κάνει… μπαμ ότι είναι παίκτης που διαθέτει όση ποιότητα απαιτείται για να παίξει από τη μέση και μπροστά στην ΑΕΚ, όπου οι απαιτήσεις είναι αρκετά μεγαλύτερες. Ένας φιλότιμος ποδοσφαιριστής από τη μέση και πίσω έχει κάνει καριέρα στην ομάδα, ωστόσο από τη μέση και μπροστά πρέπει να έχει κανείς και το κάτι παραπάνω από άποψη ποιότητας και ταλέντου, πέραν από τη συνέπεια. Ο Βάργκας έχει όλα τα παραπάνω και πληροί όλες τις προδιαγραφές για να πάρει την ομάδα πάνω του τόσο ως 10άρι όσο και -ενδεχομένως- ως δεξί εξτρέμ.

Μία ακόμα βοήθεια που δίνει ο Βάργκας στην ομάδα είναι στις στημένες φάσεις, αφού για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου (και με εξαίρεση ορισμένες εκτελέσεις του Αραβίδη την περσινή σεζόν) τα στημένα της «Ένωσης» στα φιλικά όταν αγωνίζεται ο Βάργκας είναι όλα… ξυραφιές. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που στηρίχτηκε στα στημένα όταν τα πράγματα δυσκόλευαν στη Football League και κατάφερε να κερδίζει βαθμούς και στην κακή μέρα της, οπότε αξιολογεί ως πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο προσόν του Βενεζουελάνου διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Γενικότερα πάντως, το… αέρινο στυλάκι του Βάργκας δίνει μια αυτοπεποίθηση στην ομάδα, ενώ όταν έρθει η ώρα να γίνει πιο ουσιαστικός στη βοήθειά του με τις κάθετες και τις μπούκες, τότε η διαφορά θα γίνει σε μεγαλύτερο βαθμό.

Συσσωρευμένη… ποιότητα!

Και μόνο να σκεφτεί κανείς πόση… ποιότητα θα έχει στη διάθεσή του συσσωρευμένη στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό ο Δέλλας, θα διαπιστώσει ότι με δεδομένες τις προσθήκες αυτή η ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να κοιτάζει πιο ψηλά. Για να γίνει αυτό βέβαια πρέπει να ενσωματωθούν στην ομάδα ο Ντιέγκο Μπουονανότε και ο άλλος μεσοεπιθετικός που θα προστεθούν στο ρόστερ, ενώ τις λύσεις θα αυξάνει στην πορεία και ο Πέτρος Μάνταλος του οποίου η αποθεραπεία εξελίχθηκε πολύ καλά και αναμένεται να μπει σύντομα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK