Με Γιόχανσον και Κρισάντους στην αποστολή

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Πανθρακικό και μετά το τέλος της κυριακάτικης προπόνησης ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το ματς της Δευτέρας. Μέσα ο Γιόχανσον αλλά και ο... Κρισάντους!

Με Γιόχανσον και Κρισάντους στην αποστολή
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Μπακάκης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Γιάκομπ Γιόχανσον που το Σάββατο ακολούθησε μέρος της προπόνησης, προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για τον αγώνα με τον Πανθρακικό τη Δευτέρα 14 Μαρτίου (19.30 μ.μ.) στο ΟΑΚΑ. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι εξής: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βλαχομήτρος, Αραβίδης, Πέκχαρτ, Κρισάντους.

Υπενθυμίζεται ότι τιμωρημένοι γι' αυτόν τον αγώνα είναι οι Μπαρμπόσα, Βάργκας, Ντίντακ και Τζεμπούρ.

Ο νεαρός επιθετικός Ανδρέας Βλαχομήτρος που συμμετέχει στην αποστολή είναι παίκτης της Κ20 με επαγγελματικό συμβόλαιο και την εβδομάδα που πέρασε προπονούνταν με την πρώτη ομάδα. Παράλληλα στην αποστολή επιστρέφει μετά από μήνες ο Μακόλεϊ Κρισάντους. Τελευταία φορά που βρέθηκε σε αποστολή πρωταθλήματος ήταν στις 8 Νοεμβρίου, στο ματς με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ (0-1).

Με Γιόχανσον και Κρισάντους στην αποστολή

News 24/7

24MEDIA NETWORK