Με Λέσκοτ και Λάζαρο κόντρα στην Ανόρθωση

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Ανόρθωση στην Κύπρο, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να ανακοινώνει την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι νεοαποκτηθέντες, Τζόλεον Λέσκοτ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Με Λέσκοτ και Λάζαρο κόντρα στην Ανόρθωση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με είκοσι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει αύριο το απόγευμα η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με την Ανόρθωση το Σάββατο το απόγευμα (03/09, 19:00).

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε τους: Ανέστη, Βούρα, Γκάλο, Μπακάκη, Ντίας, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μανωλά, Γαλανόπουλο, Γιόχανσον, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλο, Ροντρίγκες, Πλατέλλα, Αλμέιδα, Αραβίδη και Πέκχαρτ.

Εκτός αποστολής, εκτός από τους τέσσερις διεθνείς (Μάνταλος, Μπακασέτας, Τζανετόπουλος και Μπάρκας) έμειναν οι Ντάρκο Ζόριτς και Αντρέ Σιμόες, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας στη σημερινή προπόνηση στη Σπάτα.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη μία το μεσημέρι και στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί στο αεροδρόμιο προκειμένου να αναχωρήσει για την Κύπρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK