Με τον κόσμο της η ΑΕΚ στη Βέροια!

Η Βέροια έχει ανοίξει ήδη δυο θύρες οι οποίες θα διατεθούν για τις ανάγκες του κόσμου της ΑΕΚ, ο οποίος θα έχει μεγάλη εκπροσώπηση στον αγώνα του Σαββάτου.

Με τον κόσμο της η ΑΕΚ στη Βέροια!

Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Βέροια το Σάββατο για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της στη φετινή Σούπερ Λιγκ, και στο πλευρό της θα έχει τους οπαδούς της. Όπως συνέβη και την περασμένη αγωνιστική σεζόν, η ΠΑΕ Βέροια διαθέτει εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων της «Ένωσης» που θέλουν να παρακολουθήσουν τον ματς στις θύρες 5 και 6 του γηπέδου (οι τιμές 10 και 15 ευρώ αντίστοιχα). Υπενθυμίζεται, βέβαια, ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ επίσημα δεν παίρνει εισιτήρια σε κανένα εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Στον περσινό αγώνα η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ ήταν αρκετά έντονη (περίπου 2.500) παρότι το ματς είχε γίνει Δευτέρα. Φέτος όλα δείχνουν πως η παρουσία των φίλων της «Ένωσης» θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού το ματς γίνεται Σάββατο ενώ υπάρχει και η… φόρα από την εμφατική νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Ξάνθη.

Όλα αυτά βέβαια ισχύουν δεδομένου του γεγονότος ότι δε θα έχουμε κανένα… ευτράπελο από πλευράς υπουργείου ωστόσο δε φαίνεται ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που επιτράπηκε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ταξιδέψουν στη Λιβαδειά και μάλιστα χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί άλλαξε το πρόγραμμα στα Σπάτα ο Κετσπάγια
Η εντολή του Κετσπάγια στους παίκτες της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK