Με τόσα θέλουν να πάρουν Αραούχο οι Αμερικάνοι και δεν είναι οι “Γκάλαξι”

Δεν είναι οι Λος Άντζελες Γκάλαξι η ομάδα του MLS που έδειξε ενδιαφέρον για τον Σέρχιο Αραούχο, ούτε προσφέρθηκε στην Λας Πάλμας το υπέρογκο ποσό των 10.000.000 ευρώ, σύμφωνα με αμερικάνικες πηγές. Ό,τι είναι να γίνει σ' αυτή την περίπτωση θα γίνει από Ιούλιο.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα παράκαναν στα Κανάρια με την φημολογούμενη προσφορά των 10.000.000 ευρώ για τον Σέρχιο Αραούχο από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, την οποία μάλιστα ο πρόεδρος της “Ουνιόν”, Μιγκέλ Ραμίρες φέρεται να απέρριψε άμεσα κιόλας...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr που προέρχονται από πηγές στις ΗΠΑ, πράγματι ομάδα από το LA έδειξε ενδιαφέρον για τον “Τσίνο” κι αυτή ήταν η Λος Άντζελες FC!

Το θέμα να γίνει ο άσος της ΑΕΚ συμπαίκτης με τον Ζλάταν, όπως γράφουν οι Αμερικάνοι, δεν στέκει καθώς στο MLS υπάρχει... κόφτης στα ποσά για μεταγραφές-συμβόλαια, και το συγκεκριμένο κλαμπ είναι στα όρια και δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα που υποστηρίζουν οι Ισπανοί.

Ωστόσο ούτε η Λος Άντζελες FC έσκασε τα 10 μύρια για τον 26χρονο φορ. Λέγεται πως η προσφορά στην Λας Πάλμας άγγιξε τα 3.500.000 ευρώ, ενώ στον ίδιο τον παίκτη αν προχωρούσε το θέμα θα δινόταν ένα τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές γύρω στα 2.000.000 ευρώ. Αν τα συγκεντρώσεις όλα αυτά τα ποσά μαζί, τότε "ναι" μαζεύεται κάπως η... 10αρα που έγραψαν στα twitter τους οι ρεπόρτερ της σχεδόν υποβιβασμένης Λας Πάλμας.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι ασχολούνται με το MLS δεν αποκλείουν τόσο η LAFC, όσο και οι Σάουντερς του Σιάτλ να επισττρέψουν στην περίπτωση Σέρχιο Αραούχο τον Ιούλιο...

Πάντως, από την πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν προκύπτει και κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αλλαγή... Ηπείρου, καθώς θεωρούν ότι με μια ακόμη καλή σεζόν ένα συμβόλαιο με 1.500.000 ευυρώ το χρόνο θα το βρουν και στην Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK