Με τρεις συνεργάτες ο Μοράις και από την Τετάρτη στα Σπάτα

Ο Ζοζέ Μοράις ζήτησε να δει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα όπου θα βρεθεί από το πρωί της Τετάρτης. Τρεις συνεργάτες φέρνει μαζί του στην "Ένωση" ο Πορτογάλος.

Με τρεις συνεργάτες ο Μοράις και από την Τετάρτη στα Σπάτα

Ο καινούργιος τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις έχει συνεχή επαφή με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό κομμάτι προκειμένου να αποκτήσει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα γύρω από την πραγματικότητα της νέας του ομάδας.

Ο Πορτογάλος βρισκόταν σε επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ εδώ και λίγο καιρό, ενώ σήμερα οριστικοποιήθηκε η συμφωνία παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να μη χαθεί χρόνος και να μη μείνει… ακέφαλη η ομάδα, στην προετοιμασία της ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Πανιώνιο το Σάββατο.

Ο Μοράις ζήτησε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να δει το προπονητικό κέντρο των Σπάτων, όπου αναμένεται να βρεθεί από το πρωί της Τετάρτης, αρκετές ώρες πριν από την έναρξη της προπόνησης. Πιθανότατα μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης, ο Μοράις να παρουσιαστεί επίσημα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Σε ότι αφορά τους συνεργάτες που θα φέρει μαζί του στην ΑΕΚ, είναι τρεις στον αριθμό. Πρόκειται για έναν βοηθό προπονητή, έναν γυμναστή και έναν αναλυτή αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: ο Μοράις ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK