Μελισσανίδης: "Η ΑΕΚ χωρίς γήπεδο δεν έχει μέλλον"

Χαμογελαστός αποχώρησε από το ΟΑΚΑ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος σε ερώτηση για την κατασκευή του γηπέδου απάντησε πως χωρίς αυτό η "Ένωση" δεν έχει μέλλον.

Μελισσανίδης: "Η ΑΕΚ χωρίς γήπεδο δεν έχει μέλλον"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το "παρών" στο ΟΑΚΑ, παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών και τη νίκη.

Κατά την αποχώρησή του από το Ολυμπιακό Στάδιο ρωτήθηκε για την κατασκευή του νέου γηπέδου και εμφανίστηκε αισιόδοξος, τονίζοντας πως θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.

"Ευχαριστηθήκαμε ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η ομάδα θα ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή της. Ο χρόνος θα δείξει. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά έχουμε καιρό ακόμα. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο", δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

Για τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου είπε: "Εκεί έχουμε ρίξει όλο το βάρος. Θέλω να πιστεύω ότι κι εκεί είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε κάποιες αντιδράσεις από τον δήμο. Πιστεύω όμως ότι με καλή θέληση θα το ξεπεράσουμε κι αυτό γιατί έχω πει επανειλημμένως ότι η ΑΕΚ χωρίς γήπεδο δεν έχει μέλλον. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δε ζητάμε τίποτα άλλο από το να κάνει αυτή η ομάδα το γήπεδό τη στον χώρο που ιστορικά της ανήκει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK