Μελισσανίδης: "Νιώθω τον τρόμο τους, η μάχη μόλις άρχισε!"

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τοποθετήθηκε επίσημα για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι, τα όσα του καταλογίζει το φύλλο αγώνα και απαντά στον Ολυμπιακό.

Μελισσανίδης: "Νιώθω τον τρόμο τους, η μάχη μόλις άρχισε!"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Aegean:

"Παρακολουθώ με τεράστιο ενδιαφέρον την προσπάθεια μεταφοράς των εντυπώσεων από ένα ντέρμπι, το οποίο διεξήχθη -όπως όλοι ομολόγησαν- κάτω από τέλειες συνθήκες, σε ένα δήθεν επεισόδιό μου με τον παρατηρητή διαιτησίας.

Επειδή αντιλαμβάνομαι την απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της πανάξιας νίκης της αγαπημένης μου ομάδας επί του Ολυμπιακού και την τεράστια δυσκολία των ανθρώπων του να αποδεχθούν το 50-50, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα τα παρατύπως αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα περί της φραστικής επίθεσης από εμένα στον παρατηρητή διαιτησίας του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Η όλη μεθόδευση παραπέμπει στο σύστημα που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατανοώ την αγωνία τους, νιώθω τον τρόμο τους! Να γνωρίζουν, όμως, ότι η μάχη εναντίον τους για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου μόλις ξεκίνησε και θα δοθεί μέχρι τέλους".

Ουσιαστικά, από τα όσα δηλώνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αρνείται τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα για το επεισόδιο που είχε με τον παρατηρητή διαιτησίας, Δημήτρη Κύρκο, ενώ αναφέρεται στον επικοινωνιακό "πόλεμο" που δέχθηκε η ΑΕΚ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Υπάρχει, βέβαια, αναφορά και στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνοντας λόγο για την περίφημη εξυγίανση.

Σε ότι έχει να κάνει με το ρεπορτάζ της υπόθεσης και τον τρόπο που αυτή θα εξελιχθεί, νομικοί κύκλοι που την έχουν αναλάβει εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για το κατά πόσο είναι νόμιμο να αναγράφεται στο φύλλο αγώνα η δήλωση του Κύρκου. Το συγκεκριμένο σκεπτικό στηρίζεται στο γεγονός ότι στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής αναφέρει όσα ο ίδιος αντιλήφθηκε μέσα στο ματς.

Παράλληλα οι άνθρωποι που θα αναλάβουν την υπερασπιστική γραμμή του κ. Μελισσανίδη εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός ότι ο Κύρκος παρότι κατήγγειλε πως απειλήθηκε σοβαρά, παρέμεινε στη θέση του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν ζήτησε από κάποιον προστασία ενώ κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας είχε μία ήρεμη συνομιλία για με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, πριν πάει στον ρέφερι της αναμέτρησης για να προσθέσει την καταγγελία του στο φύλλο αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μελισσανίδης: "Σέβομαι τον πόνο τους"

Το μοναδικό video του ντέρμπι by Contra.gr

"Θα σε τινάξω στον αέρα!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK