Μένει μέχρι να... φύγει ο Αλμέιδα!

Ο Ούγκο Αλμέιδα βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης από την ΑΕΚ, αλλά για την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ μεγάλος βραχνάς για το "διαζύγιο" με τον Πορτογάλο είναι το κλειστό συμβόλαιο που δεσμεύει τις δύο πλευρές. Γιατί ο Μανόλο Χιμένεθ προτιμά να κρατάει... ζεστό αγωνιστικά τον υψηλόσωμο φορ μέχρι να έρθει η ώρα του "αντίο"...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
almeida EUROKINISSI SPORTS

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μέλλον του Ούγκο Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος ήρθε την περσινή σεζόν για να βοηθήσει την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο το "βαρύ", κλειστό διετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την Ένωση δεν... εξαργυρώνεται από τον Πορτογάλο φορ, λόγω και των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν.

ΑΕΚ και Αλμέιδα βρίσκονται σε διαδικασία "διαζυγίου" και η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης, αγωνιστικά δύσκολα θα βρει ομάδα υψηλού επιπέδου για να συνεχίσει την καριέρα του, είτε ως ελεύθερος είτε ως μεταγραφή, λόγω των λιγοστών περσινών του εμφανίσεων και γι' αυτό "πατάει" στο καλό συμβόλαιο που έχει στην Ελλάδα και -ως καλός επαγγελματίας- προσπαθεί να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η προσπάθεια, όμως, στην προκειμένη περίπτωση δεν... βάζει γκολ την ώρα που η ΑΕΚ "καίγεται" να έχει στο ρόστερ της έναν φορ, ο οποίος θα είναι σε θέση να συνδεθεί με τα αντίπαλα δίχτυα.

Για να έρθει αυτός ο παίκτης πρέπει να φύγει από τον "δικέφαλο" ο... βραχνάς των 500.000 ευρώ που πρέπει να πληρώσει τον Αλμέιδα αυτή τη σεζόν, αλλά και να αδειάσει η θέση.

Παρότι... φευγάτος ο πρώην διεθνής φορ μπήκε στην αποστολή του ματς με την ΤΣΣΚΑ και έπαιξε κιόλας στο ΟΑΚΑ την περασμένη εβδομάδα, έστω ως αλλαγή. Η ΑΕΚ με τη σύμφωνη γνώμη του Χιμενεθ προσπαθεί να κρατήσει τον Αλμέιδα αγωνιστικά "ζεστό", μήπως και βρεθεί κάποια ομάδα που θα τον πάρει με μεταγραφή ή, έστω, να δεχθεί να λύσει το συμβόλαιό του... βελούδινα.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Αλμέιδα προπονήθηκε κανονικά στα Σπάτα, όπως είχε ενημερώσει νωρίτερα ότι θα συμβεί η ΠΑΕ, διαψεύδοντας σενάρια για άμεση αποχώρηση. Παράλληλα, από επίσημα χείλη διευκρινίστηκε ότι το ταξίδι-αστραπή του Πορτογάλου στην πατρίδα του, αφορούσε ένα οικογενειακό πρόβλημα και τίποτα περισσότερο τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Αναμένονται εξελίξεις μετά από τη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ την προσεχή Τετάρτη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK