Μένει στην ΑΕΚ ή φεύγει ο Πογέτ; Παράταση στην αγωνία

Έγινε η πρώτη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον εκπρόσωπο του Γκουστάβο Πογέτ, χωρίς να προκύψει κάποια είδηση. Συμφωνία των δύο πλευρών να μετατεθεί η κουβέντα για να επικεντρωθεί η ομάδα στους στόχους της.

Μένει στην ΑΕΚ ή φεύγει ο Πογέτ; Παράταση στην αγωνία
Πογέτ ΑΕΚ

O Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον μάνατζερ του Γκουστάβο Πογέτ, σε μία προγραμματισμένη επαφή τους. Αντικείμενο συζήτησης ήταν η μέχρι τώρα παρουσία του Ουρουγουανού προπονητή στον πάγκο της ΑΕΚ, οι (μοιρασμένες) πιθανότητες να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία τη νέα σεζόν και κάποια ακόμα θέματα που αφορούν την συνεργασία τους.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά το τέλος του πρωταθλήματος προκειμένου να διευκολύνουν τη συγκέντρωση της ομάδας στους στόχους της πριν από ένα διάστημα γεμάτο σημαντικά παιχνίδια.

Αναμενόμενα η συνάντηση ΑΕΚ και Πογιέτ δεν έβγαλε είδηση, αφού όλα θα κριθούν στην πορεία, ανάλογα φυσικά με τα πεπραγμένα του Ουρουγουανού μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων του "Δικεφάλου" σε πλέι οφ και κύπελλο. Το μόνο σίγουρο είναι πλέον ότι στην Ένωση υπάρχει μια γενικότερη επιφύλαξη, δεν υπάρχει πια γενική αποδοχή στο πρόσωπο του Πογέτ.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ωστόσο υπάρχει δρόμος ακόμα μέχρι να φτάσουμε στην άκρη του νήματος…

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK