Μετά τη διακοπή παίζει μπάλα ο Σιμόες

Ο Αντρέ Σιμόες άντεξε μόλις 28 λεπτά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού και αυτός θα τον κρατήσει εκτος δράσης και από τα δύο επόμενα ματς της Ένωσης.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμπιστεύτηκε αρχικά τους Σιμόες και Γιόχανσον για τον άξονα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο τραυματισμός του πρώτου του άλλαξε τα σχέδια, με τον Γαλανόπουλο να παίρνει τη θέση του Πορτογάλου στο 28'.

Πέρα πάντως από το ντέρμπι που τον στερήθηκε για μεγάλο διάστημα, η Ένωση θα πρέπει να κάνει υπομονή λίγο καιρό ακόμη μέχρι να είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος ο παίκτης αφού υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο και θα χάσει τα δύο ματς που ακολουθούν με Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ και Αστέρα στην Τρίπολη (

Ακολουθεί βέβαια η διακοπή λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και λογικά αμέσως μετά θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους "κιτρινόμαυρους" αφού ο τραυματισμός αναμένεται να τον αφήσει εκτός γηπέδων για 2 με 3 εβδομάδες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Αντρέ Σιμόες υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και έχει μία θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο. Ο Ροντρίγκο Γκάλο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Οι Γιώργος Γιακουμάκης και Ελντερ Λόπες ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.

Η προπόνηση της Τετάρτης, η τελευταία πριν τον αγώνα της Πέμπτης με την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ (22.05), είναι προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ στα Σπάτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK