Μέχρι το τέλος της σεζόν ο Μανωλάς

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης την απόφασή της να κρατήσει τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Μέχρι το τέλος της σεζόν ο Μανωλάς

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στέλιο Μανωλά ως το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ το μεσημέρι της Τετάρτης: "Μετά την απομάκρυνση του Γουστάβο Πογιέτ, την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν αναλαμβάνει ο Στέλιος Μανωλάς", αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το παρασκήνιο του διαζυγίου: Αυτά ζήτησε ο Πογέτ
Μελισσανίδης: "Φέρθηκε ανήθικα ο Πογέτ"
Απίστευτες ατάκες από Πογέτ: "Όταν λες όχι σε κάποιους πλούσιους, δεν το αντέχουν!"
Τέλος ο Πογέτ, υπηρεσιακός ο Μανωλάς
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ