Μήνυμα Πογέτ στους παίκτες ενόψει... διαχείρισης

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε μία σύντομη ομιλία στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εξηγώντας τους ότι τους θέλει όλους σε εγρήγορση, ανεξαρτήτως του ποιος παίζει και ποιος όχι.

Μήνυμα Πογέτ στους παίκτες ενόψει... διαχείρισης
INTIME SPORTS

Ο Γκας Πογέτ δε φανέρωσε τις σκέψεις του για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ΑΕΚ στον αγώνα με την Καλλονή. Ο Ουρουγουανός τεχνικός βρίσκεται σε διαδικασία σκέψης, ωστόσο γνωρίζει και αυτός ότι δεδομένης της επιστροφής αρκετών ποδοσφαιριστών, υπάρχει ανάγκη για σωστή διαχείριση.

Βέβαια για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία και στις τάξεις των ίδιων των παικτών. Στο περιθώριο της προπόνησης του Σαββάτου, ο Πογέτ συνέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών στο συγκεκριμένο κομμάτι προσπαθώντας να τους περάσει ότι όταν κάποιος δεν αγωνιστεί, τότε δε σημαίνει ότι ήρθε αυτόματα το τέλος του κόσμου.

"Θέλω να δουλεύουμε στο ίδιο επίπεδο σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές που σε κάποια ματς δεν αγωνιστούν, ή αγωνιστούν λιγότερο, θέλω να συνεχίσουν τη δουλειά για να είναι απολύτως έτοιμοι όταν η ομάδα τους χρειαστεί" ήταν τα λόγια του Πογιέτ που πέρασε το μήνυμα για ψυχραιμία και υπομονή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK