Μπαρμπόσα: "Δεν είμαι μωρό, θα μπορούσα να αντιδράσω αλλιώς"

Ο σκόρερ δύο γκολ της ΑΕΚ, Έλντερ Μπαρμπόσα, μίλησε για την τιμωρία του στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μπαρμπόσα: "Δεν είμαι μωρό, θα μπορούσα να αντιδράσω αλλιώς"
Μπαρμπόσα-ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα ήταν ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αφού επέστρεψε μετά από την τιμωρία του για το επεισόδιο με τον Έργκις Κάτσε και σημείωσε δύο γκολ.

Μετά από το τέλος του αγώνα, μίλησε στη "Nova" υποστηρίζοντας ότι έκανε λάθος στην πρεμιέρα και πως έπρεπε να αντιδράσει διαφορετικά για να αποφύγει την τιμωρία.

Οι δηλώσεις του Μπαρμπόσα

Για την αψιμαχία του με τον Κάτσε και την τιμωρία

"Φυσικά και είναι πολύ άσχημη στιγμή, δεν είμαι μωρό, θα μπορούσα να αντιδράσω με διαφορετικό τρόπο, αλλά δεν το έκανα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν θα μπορούσα. όμως, να μην αντιδράσω".

Για την κούρσα 67 μέτρων στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ

"Ήξερα ότι όταν ξεκίνησε το ματς ήμουν σε καλύτερη κατάσταση από τους συμπαίκτες μου, είχα ξεκουραστεί, ήθελα να εκμεταλλευτώ την ταχύτητα, δεν το σκέφτηκα καν. Προσπάθησα να τρέξω περισσότερο και βγήκε".

Για το εάν το τρίτο γκολ ήταν δουλεμένο

"Εμείς οι ποδοσφαιριστές γνωριζόμαστε πολύ μεταξύ μας. Μερικές φορές έχει βγει και στην προπόνηση, έκανα την κίνηση, ο Μάνταλος μου έδωσε μια καταπληκτική πάσα".

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα με τέσσερα ματς σε εννιά ημέρες

"Είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω και ξέρω ότι έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε ποιότητα έγιναν κάποιες αλλαγές, θα έχουμε κι άλλες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK