Mπέρδεμα με Τζιοβάνι, αλλά και αισιοδοξία στην ΑΕΚ

Στην Βραζιλία φουντώνουν σενάρια που υποστηρίζουν ότι ο Τζιοβάνι θέλει να παραμείνει στη Φλουμινένσε η οποία θέλει να τον κρατήσει, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν. Μετατίθεται για τα μέσα της ερχόμενης βδομάδας η άφιξη του παίκτη στην Αθήνα.

Mπέρδεμα με Τζιοβάνι, αλλά και αισιοδοξία στην ΑΕΚ

Η άφιξη του Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ αναμενόταν να γίνει μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Τελικά στην "Ένωση" περιμένουν την άφιξη του Τζιοβάνι στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας λόγω κάποιων ζητημάτων που πρέπει να διευθετήσει ο ποδοσφαιριστής.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, πάντως, δεν ανησυχούν για την τελική έκβαση της συγκεκριμένης ιστορίας τη στιγμή που στην Βραζιλία φουντώνουν τα δημοσιεύματα για επιθυμία της Φλουμινένσε, αλλά και του ποδοσφαιριστή να παραμείνει εκεί.

Είναι σαφές πως η συγκεκριμένη ιστορία έχει μπλεχτεί όπως είθισται να συμβαίνει σε πολλές μεταγραφικές περιπτώσεις που εμπλέκονται πολλές πλευρές (Πεναπολένσε, Elenko Sports, Φλουμινένσε, οικογένεια ποδοσφαιριστή), ωστόσο η σιγουριά των ανθρώπων της ΑΕΚ που έκαναν τις επαφές με τον πατέρα του Τζιοβάνι και τον ατζέντη του δημιουργούν μια αισιοδοξία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK