Μποροβήλος: "Η ΑΕΚ είναι νόμιμη σε όλα"

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, σχολίασε το επεισοδιακό Δ.Σ της Λίγκας από το οποίο αποχώρησαν οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ, τονίζοντας πως η "Ένωση" είναι νόμιμη σε όλα.

Μποροβήλος: "Η ΑΕΚ είναι νόμιμη σε όλα"

"Υπάρχουν αποφάσεις του ΔΣ. Στο θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας, το Συμβούλιο έκρινε πώς δεν μπορεί να γίνει επικύρωση. Εκκρεμούν αποφάσεις στο διαιτητικό δικαστήριο και στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική. Συζητήθηκε το θέμα του ΟΠΑΠ, με παρατηρήσεις που κατέθεσαν τα μέλη. Για το θέμα της αδειοδότησης μιλάμε με εταιρεία, για τον τρόπο που αδειοδοτούνται ομάδες σε όλη την Ευρώπη, με σκοπό ν΄ αποφασίσουν τα μέλη για την επόμενη σεζόν σε ό,τι αφορά το Πρωτάθλημα.

Αποφασίστηκε να γίνει η γνωστοποίηση στις ομάδες για το τι προτείνει η εταιρεία, ώστε ν΄ αποφασιστούν οι ποινές για τη νέα σεζόν. Το θέμα των εγγραφών θα συζητηθεί στο επόμενο Συμβούλιο. Όλες αυτές οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να τελειώσουν. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει όλα τα χαρτιά και είναι νόμιμη σε όλα, ο Ηρακλής, όμως, δεν έχει όλα τα έγγραφα κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες. Αυτό ελπίζουμε, όπως και την άμεση επικύρωση της βαθμολογίας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μποροβήλος.

Διαβάστε ακόμη:

Αποχώρησε η ΑΕΚ από το Δ.Σ. της Super League!

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα