Μπουονανότε: "Ευτυχισμένος στην ΑΕΚ"!

O Nτιέγκο Μπουονανότε παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN της Αργεντινής και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην ΑΕΚ και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί το προσεχές Σάββατο.

Μπουονανότε: "Ευτυχισμένος στην ΑΕΚ"!
INTIME SPORTS

Ο Αργεντίνος άσος της ΑΕΚ, Ντιέγκο Μπουονανότε μίλησε στους συμπατριώτες του για τα όσα συνάντησε ερχόμενος στην Ελλάδα για λογαριασμό της "Ένωσης" αλλά και για την κατάσταση που βιώνει στη χώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Mπουονανότε:

Για τους οπαδούς στην Ελλάδα: "Είναι αλήθεια ότι τον λίγο καιρό που βρίσκομαι εδώ έχω καταλάβει ότι το κοινό είναι πολύ φανατικό. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα να βλέπω τον κόσμο να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Βρίσκομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ, με εκπληκτικό κόσμο και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο".

Για την επιστροφή του στην Ευρώπη: "Είμαι ικανοποιημένος γιατί επέστρεψα στην Ευρώπη. Είχα την ευκαιρία να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης. Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ στην Ελλάδα που πάντα παλεύει για μεγάλα πράγματα. Είμαι χαρούμενος γιατί ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει κάποια καλά ματς και έχουμε μια ομάδα με εκπληκτικό κόσμο και πολλά παιδιά που θέλουν να δουλέψουν, να διακριθούν και να πετύχουν σημαντικά πράγματα με τον σύλλογο. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από σημαντικούς ανθρώπους ώστε να κάνουν την ομάδα καλύτερη και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ".

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: "Για να λέμε την αλήθεια εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Ζούμε καλά και ήρεμα. Όμως, όπως και στην Ισπανία, αλλά όπως και στην Αργεντινή, ακούς για την κρίση και ξέρεις πως υπάρχει κόσμος που δεν περνά καλά".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο Καραϊσκάκη: "Έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και αυτό που θέλω εγώ είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε καλό θέαμα. Μου αρέσουν αυτά τα ματς και ανυπομονώ να αγωνιστώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK