Μπουονανότε: "Μόλις έχασα το γκολ, φοβόμουν κάθε σέντρα του Πανθρακικού"

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανθρακικού, αναφέρθηκε στην παρουσία του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο, ενώ έκανε ειδική μνεία στη χαμένη ευκαιρία του 82ου λεπτού.

Μπουονανότε: "Μόλις έχασα το γκολ, φοβόμουν κάθε σέντρα του Πανθρακικού"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή και επέστρεψε στις νίκες, ύστερα από 2 αγωνιστικές.

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ, Ντιέγκο Μπουονανότε αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, στάθηκε στην παρουσία του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο, σχολίασε τους τομείς που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα, ενώ έκανε ειδική μνεία στη χαμένη ευκαιρία του 82ου λεπτού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Δεχθήκαμε πίεση από τον Πανθρακικό. Σημασία έχει να κρατάμε την ψυχραιμία μας, γιατί απόψε την χάσαμε κάποιες στιγμές. Το παν είναι να βρίσκουμε τον τρόπο να φεύγουμε νικητές από το γήπεδο".

Για το αν αισθάνεται άνετα με τον Πογιέτ στον πάγκο που μιλούν την ίδια γλώσσα;

"Το να αισθάνομαι άνετα δεν είναι η σωστή λέξη, επειδή ο προπονητής μιλάει τη γλώσσα μου. Εγώ αυτό που έκανα είναι να πάρω τις πρωτοβουλίες στην προπόνηση. Απόψε το διασκέδασα. Είμαι ευχαριστημένος που έχω πετύχει πέντε γκολ, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα".

Για το που χρειάζεται βελτίωση η ΑΕΚ;

"Δεν μπορώ να μιλήσω για το που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα. Σίγουρα γνωρίζω πως στο ποδόσφαιρο πρέπει να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Από τον τερματοφύλακα μέχρι την επίθεση. Προσωπικά, προσπαθώ να βελτιωθώ και αμυντικά και επιθετικά. Όταν η ομάδα νικάει είναι πολύ πιο εύκολο να διορθώσουμε τα λάθη μας με μεγαλύτερη ηρεμία".

Για τη φάση του 82’ που βγήκε τετ α τετ και έπεσε και γιατί η ομάδα οπισθοχώρησε στο παιχνίδι;

"Στη συγκεκριμένη φάση μου ήρθε η μπάλα πολύ καλά, είχα και χώρο και χρόνο. Όταν σήκωσα το κεφάλι μου να δω που είναι ο τερματοφύλακας, σκόνταψα… Αν η ομάδα δεν κέρδιζε σήμερα η αλήθεια είναι πως θα ένιωθα πολύ άσχημα, γι’ αυτή τη φάση. Μόλις έχασα το γκολ κάθε σέντρα του Πανθρακικού φοβόμουν. Ευτυχώς δεν μπήκε κάποιο γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πανθρακικός - ΑΕΚ 1-2

Άκης Γεωργίου: Κακή, αλλά καλύτερη από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK