Μπουονανότε: "Ζω μια σημαντική στιγμή στην καριέρα μου"

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε δήλωσε ευτυχισμένος στην ΑΕΚ, ωστόσο δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Ρίβερ Πλέιτ.

Μπουονανότε: "Ζω μια σημαντική στιγμή στην καριέρα μου"

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει στην ΑΕΚ ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του δήλωσε ευτυχισμένος στην "Ένωση", δεν έκρυψε όμως την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Ρίβερ Πλέιτ.

"Σήμερα ζω μια όμορφη και σημαντική στιγμή στην καριέρα μου. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και με την οικογένεια μου νιώθω άνετα στην πόλη. Είμαι πολύ καλά στην ομάδα και μου συμπεριφέρονται εξαιρετικά. Αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Ρίβερ. Οι άνθρωποι της Ρίβερ ξέρουν τι αισθάνομαι γι αυτή την φανέλα.

Μεγάλωσα στην Ρίβερ και την αγαπάω. Πάντα λέω πως θα έχω κάποια στιγμή την ευκαιρία να επιστρέψω. Απολαμβάνω να παρακολουθώ την ομάδα, έστω και από μακριά. Και προσπαθώ να βλέπω τα ματς, παρά την διαφορά της ώρας", δήλωσε στην αργεντίνικη ιστοσελίδα "Riverinstante" ο άσος της ΑΕΚ.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ