Νέα καθυστέρηση για το γήπεδο... εξασφάλισε ο Δήμος

Toπικά μέσα της Νέας Φιλαδέλφειας αναφέρουν ότι ο Δήμος πήρε την παράταση που ζητούσε για τη δημόσια διαβούλευση. Το χρονικό περιθώριο της παράτασης είναι 45 ημέρες.

Νέα καθυστέρηση για το γήπεδο... εξασφάλισε ο Δήμος

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας ζήτησε να πραγματοποιηθεί παράταση στη δημόσια διαβούλευση για την περιβαλλοντική μελέτη της "Αγιάς Σοφιάς" προκειμένου να τοποθετηθεί, κάτι που δεν πρόλαβε να κάνει το προηγούμενο διάστημα λόγω των καλοκαιρινών αδειών.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Νέας Φιλαδέλφειας το αίτημα του Δήμου έγινε δεκτό από το ΥΠΑΠΕΝ κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει -και άλλη- καθυστέρηση στο όλο ζήτημα, τουλάχιστον για 45 ημέρες ακόμα.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ