Νέα μεταγραφή από ΠΑΟ ο "Λυμπε"

Μετά τους Μάρκο Λιβάγια και Χρήστο Αλμπάνη, η ΑΕΚ άνοιξε την... αγκαλιά της για πρώην "πράσινο", ο οποίος θα ενισχύσει το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ. Πρόκειται για “εκλεκτό” του “Λυμπερόπουλου, κλεισμένο από τις αρχές Μαΐου.

ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ  (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε προτείνει την ένταξη του Ανδρέα Λαγωνικάκη στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, με την ΑΕΚ να εκπληρώνει την επιθυμία του στις αρχές του μήνα. Ωστόσο, η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήρθε σήμερα (24/5).

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ένταξη του Ανδρέα Λαγωνικάκη στο τμήμα scouting της ομάδας μας. Ο Ανδρέας Λαγωνικάκης έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο σε Κεραυνό Κερατέας, Πανιώνo, Παναθηναϊκό και Ραπίντ Βιέννης. Εργάστηκε στο τμήμα scouting του Πανιωνίου την περίοδο 2010-11, ενώ υπήρξε για μια πενταετία (2013-18) στέλεχος των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, αλλά και μέλος του τμήματος scouting της πρώτης ομάδας»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό... τραβάει κόσμο μαζί του στα Σπάτα, προερχόμενο από το... Κορωπί. Κάτι που είχε...παρεξηγηθεί από τους "πράσινους"

Υπενθυμίζουμε πως τον περασμένο Σεπτέμβριο εισηγήθηκε την πρόσληψη του επικεφαλής των Χρήστου Καρβουνίδη και Γιάννη Κώτση στην ΑΕΚ, οι οποίοι άφησαν τον Παναθηναϊκό και ανέλαβαν το τμήμα φυσικοθεραπείας της ομάδας του Χιμένεθ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK