Νίκησε μεν, ζορίστηκε δε η ΑΕΚ

Το φιλικό στο ΟΑΚΑ με τον Πλατανιά επέτρεψε στον Μανόλο Χιμένεθ να κάνει αρκετά πειράματα ενόψει Μπριζ, με τη συνολική εικόνα να μην τον αφήνει πάντως -παρά τη νίκη- ευχαριστημένο.

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το 4-3-3 που είχε εφαρμόσει στο πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ο Μανόλο Χιμένεθ το χρησιμοποίησε ξανά, αυτή τη φορά το βράδυ της Πέμπτης στο φιλικό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Πλατανιά, με τις δοκιμές πάντως που έκανε σε πρόσωπα και ρόλους να μην τον βγάζουν... ασπροπρόσωπο.

Ποιές δοκιμές; παρουσία του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς σε ρόλο ανασταλτικού μέσου έχοντας δίπλα του ως εσωτερικούς χαφ τους Μάνταλο και Γιόχανσον, με την κίνηση όμως αυτή να αφήνει κενά στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας.

Δοκιμές είχαμε πάντως και στη γραμμή κρούσης, με τους Τρίστασον και Χριστοδουλόπουλο να παίρνουν θέση στα "φτερά" ως υποστηρικτές του Λιβάγια, χωρίς ωστόσο η τριπλέτα να καταφέρει να βγάλει αρκετές συνεργασίες.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Ισπανός τεχνικός άλλαξε τον Αϊντάρεβιτς με τον Σιμόες, τον Γιόχανσον με τον Γαλανόπουλο και τον Λιβάγια με τον Αλμέιδα, με την εικόνα όμως να μην βελτιώνεται θεαματικά και οι ανορθογραφίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού να παραμένουν.

Το φινάλε βρήκε πάντως την ΑΕΚ νικήτρια στο φιλικό με τους Χανιώτες έχοντας για σκόρερ τους Χριστοδουλόπουλο (με πέναλτι) και Σιμόες (προβολή) που μπόρεσαν να ανατρέψουν το εις βάρος της Ένωσης 1-0 που είχε διαμορφωθεί από νωρίς με το αυτογκόλ του Μάνταλου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Γιόχανσον, Μάνταλος, Τρίστασον, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αλμέιδα, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Πατίτο, Τσιντώτας, Κλωναρίδης, Βινίσιους, Μπάμπης, Γιαννούτσος, Γιούσος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Ομπερχάουζεν, Ντικαμόνα, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Κρος (30’ Στάμου), Πατράλης, Γιορέντε, Στάθης, Ντεβέσα, Μπουντνικ, Νσικουλού. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βάντερσον, Κοκκαλάς, Γκριζιέλακ, Παπανικολάου, Στανισάβλιεβιτς, Ουές, Γκουρτζίνερ.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK