Ντεμπούτο για την total black της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα απέναντι στην Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ και μαζί της κάνει ντεμπούτο και η νέα total black εμφάνιση, η οποία επιλέχθηκε για να υποδεχθεί με αυτή η «Ένωση» τους ακρίτες.

Ντεμπούτο για την total black της ΑΕΚ

Την Κυριακή η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα και μαζί της θα κάνει πρεμιέρα και η νέα φανέλα που θα λανσάρει στη σεζόν, και η οποία ξεκίνησε… φουριόζα από άποψη πωλήσεων.

Παρότι οι άνθρωποι του συλλόγου δεν κάνουν διαχωρισμούς ανάμεσα στη μαύρη και τη ριγέ κιτρινόμαυρη φανέλα (την περσινή) ως προς το ποια είναι πρώτη εμφάνιση της ομάδας, φαίνεται πως η απήχηση της νέας total black εμφάνισης με τις πολύ λεπτές χρυσές ρίγες, θα την καθιερώσει από την αρχή στην κορυφή των προτιμήσεων -και- του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ στον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη με τη νέα της, μαύρη εμφάνιση για να ξεκινήσει με αυτή τις υποχρεώσεις της μπροστά στο κοινό της. Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ βλέπουν ότι από εμπορικής άποψης η μαύρη φανέλα έκανε μεγάλο μπάσιμο στις τάξεις του κόσμου, αφού ήδη 2.000 κομμάτια έχουν πουληθεί, το e-shop δεν μπορεί να εξυπηρετήσει και έχει ξεκινήσει ήδη η… προμήθεια σε καταστήματα, προκειμένου να διευκολυνθεί η διάθεση.

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό, πως στην ΑΕΚ θα ήταν αδύνατο να μην δώσουν μια επιπλέον ώθηση στη φανέλα που πάει ούτως ή άλλως… μπούνια, χρησιμοποιώντας την στον αγώνα της Κυριακής, που θα είναι ο πρώτος της ομάδας μπροστά στο κοινό της μετά τη μοναδική φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στη σεζόν, στη ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν.

Ακ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK