O Αραούχο κρατάει ανοιχτή την πόρτα της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ προχωράει την υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια, αλλά το... μέτωπο του Σέρχιο Αραούχο δεν κλείνει σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του παίκτη. Ο "Τσίνο" δεν ξεχνάει την αγάπη των οπαδών της Ένωσης και το ρόλο "βασιλιά" που είχε στην Ελλάδα.

O Αραούχο κρατάει ανοιχτή την πόρτα της ΑΕΚ!

Ο Σέρχιο Αραούχο θα ακολουθήσει κανονικά την Λας Πάλμας στην προετοιμασία της, αλλά το μυαλό του παραμένει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, στην ομάδα που πιστεύει ότι θα είναι “βασιλιάς” και θα εξελίξει την καριέρα του. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πληροφορίες από τα Κανάρια.

Το γεγονός πως διαρρέουν συνεχώς στον Τύπο πληροφορίες ότι η Λας Πάλμας κοιτάζει επιθετικούς δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο από τον πρώην παίκτη της Ένωσης.

Ο ίδιος ο Αργεντινός δείχνει και στα social media ότι η ΑΕΚ δεν έχει βγει από την καρδιά του! Φωτογραφίες με την εμφάνιση της Ένωσης στις προπονήσεις της Λας Πάλμας, φωτογραφίες με συμπαίκτες του να φορούν εμφανίσεις της ομάδας του Χιμένεθ φανερώνουν ότι ο Αραούχο δείχνει την ευγνωμοσύνη του στην τεράστια αγάπη που του έδειξαν και του δείχνουν οι οπαδοί της ελληνικής ομάδας και ενδεχομένως να κρατάει την... πόρτα της επιστροφής ανοιχτή.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι ισπανικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι η ΑΕΚ στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου ήθελε “πακέτο” και τον Αραούχο και τον Λιβάγια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK