Ο διάδοχος του Χριστοδουλόπουλου με το Νο 7 στην πλάτη

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετακόμισε στον Πειραιά όμως η ΑΕΚ δεν άργησε και πολύ να βρει τον παίκτη στον οποίο θα εμπιστευτεί τη φανέλα με το Νο 7 στην πλάτη τη νέα αγωνιστική σεζόν (PHOTO).

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μπορεί όλο το ενδιαφέρον της να έχει πέσει πάνω στον Εσεκιέλ Πόνσε τον οποίο προσπαθεί να αποκτήσει ως δανεικό από την Ρόμα, παρόλα αυτά η ΑΕΚ κατάφερε να "ξεκλέψει" χρόνο την Τρίτη για να ανακοινώσει μεταγραφή.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον Χρήστο Αλμπάνη, με τον μέχρι πρότινος μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα Σμύρνης να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2021 με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, ο 23χρονος άσος πήρε τη φανέλα με το Νο 7 στην πλάτη που έχει και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό αφού ο προηγούμενος κάτοχος αυτού του αριθμού ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που επέλεξε να φύγει από την ΑΕΚ έπειτα από μία διετία και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

"Είναι ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου και είναι μεγάλη τιμή για μένα να ανήκω στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, σε έναν σύλλογο που δε χρειάζεται να πω εγώ πόσο μεγάλος είναι. Είναι πολύ σημαντικό ότι κατέκτησε τον τίτλο με ελληνικό κορμό και ότι αξιοποιεί το ελληνικό ταλέντο.

Εχω γνωρίσει από μικρός τις απαιτήσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, παίζοντας σε γερμανικές ομάδες αλλά με τον Απόλλωνα στη Super League, όμως η ΑΕΚ είναι είναι ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Εζησα, παρά το ότι δεν έπαιζα λόγω τραυματισμού, τη φιέστα της ΑΕΚ στη Ριζούπολη, ζήλεψα την ατμόσφαιρα και πραγματικά θα ήθελα κι εγώ να συμμετέχω σε αυτή στη γιορτή. Ελπίζω να έχω αυτή την ευκαιρία στο μέλλον ως παίκτης της ομάδας", τόνισε ο Αλμπάνης στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Δεν έμεινε όμως μόνο στον Αλμπάνη η ΑΕΚ αφού 13 μόλις λεπτά αφότου γνωστοποίησε το deal με τον πρώην άσο του Απόλλωνα, έκανε γνωστό πως ήρθε σε συμφωνία με τον Μάκη Γιαννίκογλου, με τον πρώην γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα να υπογράφει και εκείνος συμβόλαιο ως το 2021.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ΑΕΚ. Ενα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. Χαίρομαι που θα δουλέψω μαζί με τον Βασίλη Μπάρκα και τον Παναγιώτη Τσιντώτα που, μαζί με τον Γιάννη Ανέστη, έκαναν την ΑΕΚ πρωταθλήτρια ξανά.

Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για κάθε Ελληνα ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Στόχος μου είναι δουλέψω και να είμαι έτοιμος όταν θα μου δοθεί η ευκαιρία", υπογράμμισε από την πλευρά του στις πρώτες του δηλώσεις ο Μάκης Γιαννίκογλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK