Αυτό που φοβήθηκε η ΑΕΚ με Τιμούρ και τα κυπριακά σενάρια

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραμένει στην ΑΕΚ μετά τη συνάντηση της Δευτέρας, αλλά η απόφαση που πάρθηκε δεν… έπεισε και τόσους πολλούς ότι θα ισχύσει. Τι φοβήθηκε ΑΕΚ και τον κράτησε προσωρινά; Τα σενάρια για επιστροφή του Γεωργιανού στην Κύπρο.

Αυτό που φοβήθηκε η ΑΕΚ με Τιμούρ και τα κυπριακά σενάρια

Τη Δευτέρα στην ΑΕΚ πάρθηκε η απόφαση για παραμονή του Τιμούρ Κετσπάγια η οποία ανακοινώθηκε στον Γεωργιανό τεχνικό δια στόματος Ντούσαν Μπάγεβιτς, ωστόσο όπως δείχνουν τα γεγονότα λίγοι… "ψήνονται" για τη μονιμότητα αυτής. Είναι σαφές ότι στην Ένωση αν μη τι άλλο έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους και ψάχνονται προς πάσα κατεύθυνση σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του προπονητή. Ήδη προτάθηκαν κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή του Πάκο Χέμεθ, ενώ στο προσεχές διάστημα δεν αποκλείεται να γίνουν αρκετές off the record επαφές.

ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Από την άλλη, και το όνομα του Κετσπάγια άρχισε σιγά-σιγά να παίζει για άλλες ομάδες με πρώτη την κυπριακή Ανόρθωση με την οποία ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ έχει ιδιόμορφη σχέση. Στην Κύπρο είδαν το… κενό αέρος στη σχέση της Ένωσης με τον Τιμούρ και περιμένουν να δουν τις επόμενες εξελίξεις, σε περίπτωση που λυθεί η συνεργασία.

Βέβαια, για την ώρα, όπως και να έχει ο Κετσπάγια παραμένει προπονητής της ΑΕΚ και -τουλάχιστον όπως όλα δείχνουν- είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στη Λάρισα στην επανέναρξη των υποχρεώσεών της μετά τη διακοπή. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί από εκεί και πέρα και ειδικά σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» νικήσουν, όμως σε κάθε περίπτωση το έργο του Γεωργιανού γίνεται δυσκολότερο και πλέον τίθεται σοβαρό θέμα για το αν η κατάσταση γυρίζει.

ΑΥΤΟ ΦΟΒΗΘΗΚΕ

Η ΑΕΚ με την απόφαση που πήρε για παραμονή του Κετσπάγια, όπως την πήρε, έθεσε τον εαυτό της σε μια μεταβατική περίοδο της οποίας τα αποτελέσματα θα κρίνουν τη συνέχεια και το χρονικό διάστημα των αλλαγών. Όμως η αλήθεια είναι ότι βρέθηκε σε αδιέξοδο ελλείψει άλλων λύσεων και υπό τον φόβο να μην παρθεί άλλη βιαστική απόφαση σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Κετσπάγια μένει μέχρι να φύγει

News 24/7

24MEDIA NETWORK