Ο Γιόχανσον δεν φοβάται τον πάγκο της ΑΕΚ και (μάλλον) δεν ανανεώνει

Βασικό θέμα στο σουηδικό Τύπο το ενδεχόμενο να παραγκωνιστεί ο διεθνής μέσος και χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, διότι αρνείται να επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιό του

Ο Γιόχανσον δεν φοβάται τον πάγκο της ΑΕΚ και (μάλλον) δεν ανανεώνει

Φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του ο Γιάκομπ Γιόχανσον και δεν κάνει πίσω, όσο κι πιέζεται από την ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν ν' ανανεώσουν το μεταξύ τους συμβόλαιο προτού αυτό μπει στο τελευταίο 6μηνό του, αλλά ο ίδιος δεν προτίθεται να βάλει υπογραφή, ιδίως όσο στο τραπέζι βρίσκεται η πρόταση της Τουλούζ - όπως και ο Τζίμι Ντουρμάζ τεχνηέντως επανέφερε στην επιφάνεια.

Μάλιστα ο 27χρονος μέσος είναι διατεθειμένος να συμβιβαστεί μ' ένα ρόλο εφεδρικού, μεταξύ πάγκου και εξέδρας, ρισκάροντας να χάσει το ταξίδι για τη Ρωσία, εφόσον η Σουηδία προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ, παρά να δεχθεί τους όρους της Ένωσης και να παραμείνει στην Ελλάδα.

Η τελευταία εξέλιξη ήρθε να γίνει γνωστή μέσα από δημοσίευμα της ιστοσελίδας " aftonbladet", το οποίο συνοδεύεται από δηλώσεις του Γιόχανσον. Ο Σουηδός, χωρίς να σηκώσει τους τόνους, υποστήριξε σαφώς ότι δεν θα του αρέσει να έχει ένα... διαφορετικό ρόλο στη νέα σεζόν (" ένα τέτοιο σενάριο δεν θα είναι ιδανικό"), αλλά δεν θα τα... βάψει και μαύρα. Διότι, όπως συμπλήρωσε με νόημα, " δεν είναι δυνατόν να φοβάμαι. Πρέπει να πάρω απόφαση βασισμένη στο τι αισθάνομαι, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό βραχυπρόθεσμα"!

Αναγνώρισε μάλιστα ότι " απομένουν μόνο λίγες ημέρες στη μεταγραφική περίοδο και θα ήταν εντυπωσιακό εάν συμβεί κάτι. Αυτήν τη στιγμή ετοιμάζομαι να παίξω τουλάχιστον ένα χρόνο στην ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο, πάντως, ότι έχω φιλοδοξίες για το μέλλον. Το τι θα συμβεί, θα το δούμε".

Τουλάχιστον επαγγελματίας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK