Ο... γνωστός Τζεμπούρ: Κουτουλιές, βρισιές και γκρίνιες

Ο Ράφικ Τζεμπούρ δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα της ΑΕΚ, με αρνητικό τρόπο.

Ο... γνωστός Τζεμπούρ: Κουτουλιές, βρισιές και γκρίνιες

Ας θυμηθούμε κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

Ιανουάριος 2011:

Η γκρίνια λόγω Σκόκο

Ο... γνωστός Τζεμπούρ: Κουτουλιές, βρισιές και γκρίνιες
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αλγερινό επιθετικό για να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ο Τζεμπούρ έχει συμφωνήσει να υπογράψει επέκταση συνεργασίας με την ΑΕΚ, ωστόσο αλλάξει στάση όταν μαθαίνει για την ανανέωση του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο και τα χρήματα που πήρε ο Αργεντινός. Θεωρεί τον εαυτό του ρηγμένο και παρά την υπόσχεση που του είχε δώσει η ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο του 2010 ότι θα έχει καλύτερο συμβόλαιο, το θέμα πήρε άλλες διαστάσεις λόγω της επιμονής του παίκτη να ισχύσουν άμεσα οι νέοι όροι και όχι στο τέλος εκείνης της αγωνιστικής περιόδου. Η συνέχεια γνωστή. Ο Ράφικ Τζεμπούρ καταλήγει στον Ολυμπιακό τον Γενάρη.

Ιανουάριος 2009:

Η κουτουλιά στον Σκόκο

Τζεμπούρ και Σκόκο πλακώνονται στην προπόνηση, με τον Αργεντινό να καταλήγει με ελαφριάς μορφής ρινική κάκωση μετά από κουτουλιά του Αλγερινού. Ένα λάθος του Τζεμπούρ και η αντίδραση του Σκόκο ήταν η φωτιά που άναψε το φυτίλι, τρεις μόλις μέρες πριν από ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο Τζεμπούρ υποστηρίζει ότι ο Σκόκο του έβρισε τη μάνα, ενώ ο Μπάγεβιτς με δηλώσεις του που είχαν φιλοξενηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως οι δύο παίκτες έδωσαν εξηγήσεις και αφού ζήτησαν συγγνώμη, αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη την παρεξήγηση. Αμ δε...

Ιανουάριος 2011:

"Έλα να τα πούμε έξω!"

Ο... γνωστός Τζεμπούρ: Κουτουλιές, βρισιές και γκρίνιες
INTIME SPORTS

Λίγο πριν το τέλος της θητείας του στην ΑΕΚ και της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό, είχε προηγηθεί σοβαρό επεισόδιο του ποδοσφαιριστή με τον τότε προπονητή της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ. Μάλιστα, ο Αλγερινός πίστευε ότι εκείνο το επεισόδιο ήταν "στημένο" και αρνήθηκε ότι έβρισε τον Ισπανό. Ουσιαστικά όλα ξεκίνησαν με αφορμή ομιλία του Χιμένεθ για την εξωαγωνιστική ζωή συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και τις φωτογραφίες που κοσμούσαν διάφορα περιοδικά. Ο Τζεμπούρ θεώρησε ότι απευθυνόταν και σε εκείνον και αντέδρασε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καυγάς με τον Χιμένεθ και μία ατάκα που φέρεται να είπε ο Αλγερινός: "Αν είσαι άνδρας έλα να τα πούμε έξω..."

Απρίλιος 2009:

Ο καυγάς με τον Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κάνει παρατηρήσεις στον Ταχτσίδη και ο Τζεμπούρ παρεμβαίνει κάτι που εξοργίζει τον τότε προπονητή της ΑΕΚ. Οι έντονες παρατηρήσεις του εξοργίζουν τον Αλγερινό επιθετικό, ο οποίος αρχίζει να βρίζει και να κλωτσά ότι βρίσκει μπροστά του. Ο Μπάγεβιτς τον στέλνει στα αποδυτήρια, ενώ στο διάβα του δεν γλίτωσαν από τα νεύρα του Τζεμπούρ ο Μανωλάς και ο Σάχα που προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν.

Μάιος 2009:

Ο πονόδοντος

Ο... γνωστός Τζεμπούρ: Κουτουλιές, βρισιές και γκρίνιες
INTIME SPORTS

Λίγες μέρες αργότερα, ένα νέο επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στη "σχέση" Μπάγεβιτς-Τζεμπούρ. Η ιστορία ξεκινά πριν από την έναρξη του πρωινού προγράμματος, όταν ο Γαλλοαλγερινός τηλεφώνησε σε φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ για να τον ενημερώσει πως δεν θα πάει στην προπόνηση λόγω πονόδοντου. Ο φυσιοθεραπευτής ωστόσο τον κάλεσε πίσω και τον ενημέρωσε πως θα έπρεπε να δώσει κανονικά το παρών. Ο Τζιμπούρ πήγε στην προπόνηση, είπε στον Πανταζή για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αυτός τον σημείωσε στη λίστα με τους τραυματίες. Ο Μπάγεβιτς αφού ενημερώθηκε σχετικά έδωσε εντολή να ακολουθήσει ο παίκτης χαλάρωμα και στη συνέχεια να επισκεφτεί τον οδοντίατρο. Ο Τζιμπούρ παρακούοντας την εντολή του Σερβοέλληνα τεχνικού δεν βγήκε για χαλάρωμα. Ωστόσο 15 λεπτά αργότερα, ο επιθετικός της Ένωσης αποφάσισε να φορέσει τα ρούχα της προπόνησης και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να πάρει άδεια από κανέναν. Ο Μπάγεβιτς αντιλαμβανόμενος της παρουσία του Τζιμπούρ είπε στον διερμηνέα του να διώξει τον παίκτη από την προπόνηση λέγοντας του: "Εδώ δεν είναι καφενείο να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και ότι θέλει. Για μένα είναι απών από την προπόνηση". Ο Τζεμπούρ άρχισε να βρίζει στα γαλλικά, ο Μπάγεβιτς του γύρισε την πλάτη για να μη ξεφύγει η κατάσταση και ο παίκτης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Περιστατικά με τον Τζεμπούρ δεν είχαν γίνει μόνο στην πρώτη παρουσία του στην ΑΕΚ. Στον Πανιώνιο, για παράδειγμα, είχε αργήσει περίπου δύο εβδομάδες να εμφανιστεί στην προετοιμασία, κάνοντας έξω φρενών τον Κωνσταντίνο Τσακίρη. Στη θητεία του στον Ατρόμητο, ο Αλγερινός είχε βάλει στο μάτι τον βοηθό του τότε προπονητή των Περιστεριωτών, Γιώργο Παράσχο εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Και στον Ολυμπιακό δεν έλειψαν τα περιστατικά, αφού ο Μίτσελ δεν είχε στα πλάνα του για βασικό τον ποδοσφαιριστή και αυτός δεν άργησε να... τα πάρει με αποτέλεσμα να λήξει η συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους".

Διαβάστε ακόμη:

Δεν πήγε στην προπόνηση ο Τζεμπούρ

Η δικαιολογία του Τζεμπούρ για την απουσία του

News 24/7

24MEDIA NETWORK