Ο Κορδέρο, ο χαφ και ο Τζεμπούρ

Ο Μιγκέλ Κορδέρο έδωσε το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ ωστόσο θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα αφού δεν υπολογίζεται από τον προπονητή. Τα δεδομένα για χαφ, ο Λαΐφης και ο Τζεμπούρ.

Ο Κορδέρο, ο χαφ και ο Τζεμπούρ
Κορδέρο-Λαΐφης-Τζεμπούρ

Ο Μιγκέλ Κορδέρο έδωσε το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ παρότι ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή. Οι άνθρωποι της "Ένωσης" εξήγησαν στον Ισπανό την πρόθεση του συλλόγου να αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής για να πλαισιώσει τους Γιόχανσον-Σιμόες γεγονός που περιορίζει τις θέσεις των χαφ στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΙΓΚΕΛ

Ο Κορδέρο προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του νέου σταθμού για την καριέρα του. Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός ήταν ο πιο παλιός παίκτης της ΑΕΚ στο υπάρχον ρόστερ, αφού αποκτήθηκε την "καταραμένη" σεζόν του υποβιβασμού (τον Σεπτέμβρη του 2012 επί Βαγγέλη Βλάχου πριν από ένα ματς στην Ξάνθη) και ήταν ο μοναδικός ξένος που ακολούθησε την ομάδα στις μικρές κατηγορίες.

Πλέον, αναμένεται να βρεθεί μια φόρμουλα προκειμένου να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής από την ομάδα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση ο Κορδέρο ήταν ένας πιστός στρατιώτης της "Ένωσης" που υπηρέτησε για τέσσερα χρόνια σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΦ

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του χαφ που θα αποκτήσει η ΑΕΚ, η περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαϊφη είναι εκείνη που ξεχωρίζει ο Τιμούρ Κετσπάγια, ωστόσο υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Πάντως, θετικό για το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κύπριου διεθνούς, είναι το γεγονός ότι η Αούστρια Βιέννης απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη της Ανόρθωσης.

ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Οι Αυστριακοί οι οποίοι είχαν κάνει πρόταση 400.000 ευρώ και ποσοστό 10% μεταπώλησης στην κυπριακή ομάδα, προχώρησαν στην απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή παρόμοιων χαρακτηριστικών με τον Λαϊφη: Του Κροάτη πρώην παίκτη της Ριντ, Πέταρ Φιλίποβιτς.

Έτσι, για την ΑΕΚ, ένας αντίπαλος… λιγότερος στη συγκεκριμένη ιστορία γεγονός όμως που δε λύνει όλα τα εμπόδια για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, αφού οι Κύπριοι σε πρώτη φάση δείχνουν ανυποχώρητοι.

"ΑΠΩΝ" ΚΑΙ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ"

Ο Ράφικ Τζεμπούρ, όπως αναμενόταν, δεν έδωσε το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ, παρότι τυπικά το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ μέχρι τις 30 του μήνα. Ο Αλγερινός ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται στα σχέδια του προπονητή ενόψει της νέας σεζόν καθώς θεωρήθηκε πως η προσφορά του την περασμένη χρονιά είχε αρνητικό πρόσημο, παρά τη σημαντική βοήθεια στο τέλος.

Έτσι ο Τζεμπούρ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του αφού οι δρόμοι με την ΑΕΚ χωρίζουν αφού οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Kετσπάγια: "Πρώτος στόχος η Ευρώπη"
To... φωσφοριζέ αθλητικό υλικό της ΑΕΚ
Τέλος Φαγέ-Σοϊλέδης, ξεκαθαρίζει με Κορδέρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK