Ο Λάζαρος φοβάται να μην του δώσουν... κλήση για το φάουλ

Μοναδικές ατάκες από τον... μετρ των συνεντεύξεων και MVP της ΑΕΚ Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Τι είπε για την ανατροπή του τελευταίου ημιώρου, το απίθανο γκολ που έβαλε για το 2-2 και τον Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Λάζαρος φοβάται να μην του δώσουν... κλήση για το φάουλ
EUROKINISSI

Έψαχνε λόγια για να χαρακτηρίσει αυτό που έζησε με την ΑΕΚ στο ντέρμπι και δεν μπορούσε ο κορυφαίος των "κιτρινόμαυρων".

" Ήταν ένα ποδοσφαιρικό έπος. Αυτή η νίκη πρέπει να βγει σε DVD και να μοιράζεται. Δεν γίνεται μια τέτοια ανατροπή σε 30 λεπτά", δήλωσε στην τηλεόραση της NOVA o MVP του αγώνα και σχολίασε το απίθανο φάουλ-γκολ που έφερε το σκορ στο 2-2.

" Είναι συγκεκριμένο το χτύπημα κι αν σου βγει, δεν υπάρχει η ελπίδα για τον τερματοφύλακα. Την έψαχνα τη βαλβίδα. Ήταν λάθος μου που δεν το έκανα μέχρι τώρα. Ελπίζω να μην με γράψουν για την ταχύτητα που πήρε η μπάλα".

Φρόντισε επίσης να στείλει μήνυμα σ' εκείνους που έκαναν άνω-κάτω το ματς, με αποτέλεσμα να διακοπεί για κάποια λεπτά η αναμέτρηση. " Φτάνει πια, να μην χαϊδεύουμε άλλο τ' αυτιά. Όποιος θέλει να έρθει και να δει ποδόσφαιρο να έρχεται, όποιος δεν θέλει να μην έρχεται".

Όσον αφορά δε τη... μη παρουσία του στην Εθνική ομάδα, παραδέχθηκε πως " έχω αδικηθεί, δεν είναι όλα μέλι-γάλα", έδειξε πάντως να καταλαβαίνει πως, ώριμος πια, ότι " υπάρχουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK