O Λομπάν και ο "αλμυρός" Καρίσο για ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ψάχνει κεντρικό αμυντικό και το Contra.gr... κοίταξε την υπόθεση. Ασφαλείς πληροφορίες από την Ισπανία μιλούν για δύο σούπερ περιπτώσεις που η Ένωση εξετάζει έντονα. Παίζει και τρίτος σέντερ μπακ από το πρώην ανατολικό μπλοκ του οποίου το όνομα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό!

O Λομπάν και ο "αλμυρός" Καρίσο για ΑΕΚ!

Το μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ... τρέχει με τους "κιτρινόμαυρους" -εκτός από εξτρέμ και επιθετικό- να κοιτούν έντονα και την περίπτωση της απόκτησης ενός σέντερ μπακ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ και το επιτελείο που έχει αναλάβει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, παίζουν... μπάλα για τον κεντρικό αμυντικό σε αρκετά μέτωπα, ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Το Contra.gr έψαξε την υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ιβηρική Χερσόνησο δύο "δυνατές" περιπτώσεις είναι αυτές που έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ...

Αμφότερες από την Ισπανία, μία αγορά που γνωρίζουν καλά στην Ένωση και είναι, επίσης, δυνατά δικτυωμένος και ο προπονητής. Ο λαός μας άλλωστε καθόλου τυχαία δεν λέει το γνωστό: “Παπούτσι απ' τον τόπο σου...”

Η πρώτη περίπτωση ακούει στο όνομα Νταβίντ Λομπάν. Ο 30χρονος Ισπανός έχει μείνει ελεύθερος από την Γρανάδα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής σημείωσε 23 συμμετοχές φέτος στη La Liga και το Copa del Rey, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη με βάση το "transfermarkt" είναι στα 2.500.000 ευρώ.

Barcelona's Lionel Messi is tackled by Sevillas Daniel Carrico during the final of the Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Sevilla FC at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Sunday, May 22, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)
Messi carrico AP

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει διακριτικά και την περίπτωση του Ντανιέλ Καρίσο! Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού ο στόπερ της Σεβίλλης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Ανδαλουσίας (για ακόμη έναν χρόνο), ενώ και το κασέ του είναι πάρα πολύ υψηλό. Φέτος, ο Καρίσο είχε 10 συμμετοχές. Οι 6 ήταν στο πρωτάθλημα, οι δύο στο Champions League και από μία στο UEFA Supercup και Copa del Rey. Θα χρειαστεί να γίνει υπέρβαση, αλλά και να ενεργοποιήσει όλη του την επιρροή ο κόουτς της Ένωσης...

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, με δηλώσεις του στο αεροδρόμιο αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ προσπαθεί να φέρει μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό.

Όσον αφορά την 3η περίπτωση, αυτή φέρεται να είναι από το πρώην ανατολικό μπλοκ, πεπειραμένου ποδοσφαιριστή, του οποίου όμως το όνομα παραμένει μέχρι τώρα επτασφράγιστο μυστικό!

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK