Ο Μανόλο "τελείωσε" τον Βράνιες!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε το πρωί της Πέμπτης στον Ογκνιέν Βράνιες ότι από εδώ και πέρα δεν τον υπολογίζει όσον αφορά στις αγωνιστικές υποχρώσεις της ΑΕΚ. Ο Βόσνιος φημολογείται ότι θα φέρει νέα πρόταση από την Άντερλεχτ για να φύγει. Διαβάστε το story.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Πλήρως απογοητευμένος παρουσιάζεται ο Ογκνιέν Βράνιες έπειτα από τη χθεσινή εξέλιξη πριν το ματς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό.

Ο Βόσνιος αρνήθηκε να καθίσε στον πάγκο και σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν το πρωί της Πέμπτης ο Μανόλο Χιμένεθ του ξεκαθάρισε ότι δεν τον υπολογίζει και θα προπονείται μόνος.

Η πλευρά του Βόσνιου υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν πανέτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ και ν' αφήσει πίσω του το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας.

Μάλιστα, ο Βράνιες λέγεται ότι ήταν εξαιρετικά χαρούμενος μετά το ραντεβού του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο σέβεται και γνωρίζει ότι αποτελεί προσωπική του αδυναμία.

Ωστόσο, πλέον ο 29χρονος αμυντικός έχει ξεκάθαρο πρόβλημα με τον Μανόλο Χιμένεθ και ο Ισπανός μαζί του, για όλα όσα έκανε στο ξενοδοχείο "τρελαμένος" επειδή δεν μπήκε στην ενδεκάδα.

Οι δύο άνδρες, λοιπόν, παρουσιάζεται ότι συνομίλησαν και ο Βράνιες του είπε "ok" και έφυγε για να κάνει ατομικό πρόγραμμα με Μανταλο και Τσόσιτς...

Οι πρώτες πληροφορίες, και όσο το θέμα "καίει", αναφέρουν ότι ο παίκτης θα πάει στην πατρίδα του γιατί δεν είναι διατεθειμένος να προπονείται μόνος και άμεσα θα φέρει νέα πρόταση από την Άντερλεχτ.

Πάντως, το... φοβερό της υπόθεσης είναι ότι ο Βράνιες ακόμη κρατάει ανοιχτό το παράθυρο να παίξει στην ΑΕΚ, μόνο αν φύγει ο Χιμένεθ, ενδεχόμενο απίθανο!

Η ΑΕΚ από την πλευρά της αρνείται ότι ο Χιμένεθ "τέλειωσε" τον ποδοσφαιριστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK