Ο Μελισσανίδης ζήτησε πρωτάθλημα εδώ και τώρα

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέβασε τον πήχη των φιλοδοξιών και στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές έθεσε ως στόχο της ΑΕΚ την κατάκτηση του τίτλου, γιατί δεν συμβιβάζεται με οτιδήποτε άλλο στην τρίτη σεζόν από την επιστροφή στη Super League.

Ο Μελισσανίδης ζήτησε πρωτάθλημα εδώ και τώρα
melissanidis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αγιασμός της νέας σεζόν συνέπεσε μ' ένα νέο ξεκίνημα για την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ. Το ξεκίνημα μιας προσπάθειας που στο τέλος της ο Δημήτρη Μελισσανίδης θέλει να δει την Ένωση στην κορυφή. Τουλάχιστον της Ελλάδας, διότι και στην Ευρώπη περιμένει υπερβάσεις.

Ο "Τίγρης" ήταν παρών στο προπονητικό κέντρων των Σπάτων και στην... προεδρική ομιλία του προς τον Ισπανό προπονητή και ποδοσφαιριστές του δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος. Άρχισε με τα καλωσορίσματα στους νεοφερμένους, το... ζουμί όμως όσων ήθελε ν' αποτυπωθούν στο μυαλό όλων ήταν στις επόμενες ατάκες του.

" Τους στόχους αυτής της ομάδας τους γνωρίζετε όλοι", ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ και εξηγήθηκε για να είναι ξεκάθαρος. " Η ομάδα μας έχει μείνει πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα κι εφέτος είναι η χρόνια μας. Μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, αρκεί να το πιστέψουμε. Ακόμη και στην Ευρώπη μπορούμε να πάμε ψηλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK