Ο "Mr. 1.000.000" για 6 μήνες στην ΑΕΚ!

Ο Λούκας Μπογέ είναι ο παίκτης που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να καλύψει το κενό της ΑΕΚ στην επίθεση. Ο Αργεντινός με το παρατσούκλι "τανκ" αναμένεται στη χώρα τις επόμενες ημέρες ώστε να παίξει για μία ακόμη σεζόν δανεικός από την Τορίνο, πέρυσι ήταν στη Θέλτα και κόστισε αρκετά.

Ο "Mr. 1.000.000" για 6 μήνες στην ΑΕΚ!

Ο Λούκας Μπογέ, λοιπόν, είναι ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που ακουγόταν το τελευταίο διάστημα πως θα "κλείσει" η ΑΕΚ για να καλύψει ο Μαρίνος Ουζουνίδης το κενό που άφησε πίσω του ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο 22χρονος από το Σαν Γκρεγκόριο μπορεί ν' αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και στα... φτερά αυτής.

Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, καθόσον δεν έβρισκε χώρο και χρόνο στην Τορίνο στην οποία ανήκει αποφασίστηκε να πάει δανεικός.

Αρκετές ομάδες "φλέρταραν" μαζί του, αλλά προκρίθηκε η περίπτωση της Θέλτα, ώστε ο ποδοσφαιριστής να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το ενδιαφέρον στην υπόθεση του Μπογέ είναι πόσο κόστισε ο δανεισμός του για το εξάμηνο Ιανουάριος – Ιούνιος.

Δημοσιεύματα έγκυρων μέσων στην Ισπανία, ο Μπογέ κόστισε στην Θέλτα 1.000.000 ευρώ για τον δανεισμό, ενώ παράλληλα στην συμφωνία με την Τορίνο είχε μπει ρήτρα αγοράς 12.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η ΑΕΚ αν ο 22χρονος... κολλήσει και αποφασίσει να τον αγοράσει δεν θα πληρώσει τόσα χρήματα στους Ιταλούς μια και η ρήτρα που έχει συμφωνηθεί φέρεται να έχει πέσει στο μισό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK