Ο Ντίντακ, η Μίλαν και η ΑΕΚ

Ο Ντίντακ Βιλά μίλησε σε ιταλική εφημερίδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία που βιώνει στην ΑΕΚ, αλλά και το πέρασμά του από την Ιταλία.

06/05/2017 PAOK Vs AEK for Greek Cup final season 2016-17 in Panthessaliko stadium, in Volos - Greece

Photo by : Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
06/05/2017 PAOK Vs AEK for Greek Cup final season 2016-17 in Panthessaliko stadium, in Volos - Greece Photo by : Georgia Panagopoulou / Tourette Photography 06/05/2017 PAOK VS AEK FOR GREEK CUP FINAL SEASON 2016-17 IN PANTHESSALIKO STADIUM, IN VOLOS - GREECE PHOTO BY : GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Δηλώσεις του Ντίντακ Βιλά φιλοξενεί το "Tuttomercato", με τον Ισπανό μπακ της Ένωσης να μιλά για την εμπειρία του στην ΑΕΚ, αλλά και τη Μίλαν: " Είναι μια καλή εμπειρία αυτή που βιώνω στην Ελλάδα. Από την αρχή ήμουν καλά στην ΑΕΚ. Πήγαμε καλά στο τέλος και προκριθήκαμε στα προκριματικά του Champions League", υποστήριξε σχετικά με την Ένωση.

Για το πέρασμά του από τη Μίλαν είπε: " Ήταν φανταστική εμπειρία. Δεν έπαιξα πολύ, αλλά ήταν πολύ σημαντική εμπειρία. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να αποδείξω την αξία μου", ενώ ερωτηθείς αν θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία απάντησε: "Θα ήθελα πολύ, πραγματικά, για να αποδείξω την αξία μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK