Ο Παππάς υποσχέθηκε να συναντηθεί με τον Μελισσανίδη

Ο Πέτρος Παππάς υποσχέθηκε στην αντιπροσωπεία των οργανωμένων που τον επισκέφτηκε στο γραφείο του, να συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και να συζητήσουν για την ΑΕΚ. Επόμενη... στάση ο Γκίκας Γκούμας από τον οποίο θα ζητηθεί να πείσει τον Χατζηιωάννου να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με Παππά-Μελισσανίδη.

Ο Παππάς υποσχέθηκε να συναντηθεί με τον Μελισσανίδη

Τριμελής αντιπροσωπεία βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία του Πέτρου Παππά. Δύο εξ αυτών ήταν ο Δημήτρης Χατζηχρήστος και ο Χρήστος Πινκερίδης.

Αρχικά, ο Παππάς δεν δεχόταν να ακούσει κουβέντα περί ΑΕΚ και έφερε ως επιχείρημα την άρνηση του Πόλυ Χατζηιωάννου. Η αντιπροσωπεία πρότεινε στον Ελληνα επιχειρηματία -τον οποίο αποκαλούσε "πρόεδρο"- να πάει να συζητήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Παππά να απαντά: "Τι να πω με τον Δημήτρη; Είμαστε φίλοι και τα λέμε συχνά".

"Πήγαινε απλά να κάνεις μια κουβέντα μαζί του για την ΑΕΚ", του απάντησαν. "Ορισμένα πράγματα είναι γραμμένα από τον Θεό. Η πρώτη ελληνική ομάδα που έφερε ευρωπαϊκή κούπα στο μπάσκετ ήταν η ΑΕΚ. Η πρώτη που θα φέρει στο ποδόσφαιρο θα είναι πάλι η ΑΕΚ. Να είστε εσείς εκεί!"

Ο Παππάς δέχθηκε να συναντηθεί με τον Μελισσανίδη -άγνωστο πότε θα γίνει το ραντεβού- ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν εκπροσωπεί τον Νίκο Νοτιά. Παράλληλα, πέραν της... σχεδόν έχθρας με τον Ντέμη Νικολαϊδη, φάνηκε πως είναι απέναντι και με τον Σταύρο Αδαμίδη, για τον οποίο δεν θέλει να ακούει τίποτα.

Πλέον, η επόμενη κίνηση των οργανωμένων είναι να πιάσουν τον Γκίκα Γκούμα προκειμένου να του ζητήσουν να πείσει τον Πόλυ Χατζηιωάννου να δεχθεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους Μελισσανίδη και Παππά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK