O Πογέτ στο Skysports

Το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο "Sky Sports" βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να καταγράψει τη ζωή του Γκουστάβο Πογέτ στην πόλη και να πάρει μια μεγάλη συνέντευξη από τον Ουρουγουανό τεχνικό της ΑΕΚ.

O Πογέτ στο Skysports

Τηλεοπτικό συνεργείο του αγγλικού δικτύου "Sky Sports" βρίσκεται από τη Δευτέρα (15/02) στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα αφιέρωμα στον Γκουστάβο Πογέτ. Το συγκεκριμένο θέμα θα προβληθεί στην αγγλική τηλεόραση σε δύο δόσεις, η πρώτη την Παρασκευή (19/02) και η δεύτερη το Σάββατο (20/02).

Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι του μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου πέρασαν όλη τη μέρα τους με τον Ουρουγουανό τεχνικό της "Ένωσης" για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Σε ότι έχει να κάνει με το αφιέρωμα που θα παίξει την προσεχή Παρασκευή και το Σάββατο, αυτό θα αφορά την καθημερινότητα του Πογέτ στην Ελλάδα ως προπονητής της ΑΕΚ και θα έχει τίτλο "Μια μέρα με τον Γκας στην Αθήνα", ενώ θα φιλοξενεί και μία μεγάλη συνέντευξη του τεχνικού της "Ένωσης".

Τα γυρίσματα για το δεύτερο κομμάτι του αφιερώματος ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί στο σπίτι του Γκουστάβο Πογιέτ συνεχίστηκαν στο προπονητικό κέντρο της "Ένωσης" στα Σπάτα τα οποία ήταν ξεχωριστό κομμάτι από τη συνέντευξη που παραχωρήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο αφιέρωμα του Sky Sports μίλησε -εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ- ο Γιάκομπ Γιόχανσον ενώ κάποιες δηλώσεις παραχώρησε και ο βοηθός του Πογιέτ -και επίσης γνώριμος των Άγγλων- Μαουρίτσιο Ταρίκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK