Ανανέωση για να βγάλει χρήματα και η ΑΕΚ θέλει ο Σιμόες!

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της πλευράς Σιμόες για την επέκταση της συνεργασίας τους έχουν αρχίσει από καιρό. Γιατί ο παίκτης έριξε με το... καλημέρα το βάρος της ανανέωσης στην ομάδα του και τι βλέπει για το μέλλον του θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε. Διαβάστε τις σημαντικές λεπτομέρειες.

Ανανέωση για να βγάλει χρήματα και η ΑΕΚ θέλει ο Σιμόες!
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, εκπληρώνοντας τους δύο βασικούς της στόχους. Ωστόσο, υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα στα... ενδότερα και συγκεκριμένα με τον Αντρέ Σιμόες.

Οι ιθύνοντες της ομάδας θέλοντας να γλυτώσουν φαινόμενα τύπου Γιόχανσον έχουν αρχίσει από καιρό τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τον Πορτογάλο ατζέντη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr ο Σιμόες και ο εκπρόσωπός του έχουν στα χέρια τους προτάσεις από την Τουρκία και το ενδιαφέρον δύο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων που είναι η Βαλένθια και η Σπόρτινγκ. Για τους Πορτογάλους που έχουν βάλει στο... μάτι τον μέσο της Ένωσης είχατε διαβάσει στο Contra.gr από τις 19/12.

Οι άνθρωποι του Σιμόες, πάντως, έστω κι αν το συμβόλαιό του λήγει το '19 παρουσιάζονται να φέρονται 100% επαγγελματικά απέναντι στην ΑΕΚ, έχοντας κλείσει τα αυτιά τους στις... σειρήνες, όντες συγκεντρωμένοι πρώτα στις συζητήσεις της ανανέωσης.

Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι η πορτογαλική μεριά έχει τονίσει στη διοίκηση της Ένωσης δύο-τρεις λεπτομέρειες ως προς το deal που εφόσον ξεπεραστούν ο Σιμόες απλά θα πάει στα γραφεία του Αμαρουσίου και θα υπογράψει... αβλεπί.

Τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ έχει το μομέντουμ με το μέρος της στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού ο "Iron-Man" παρουσιάζει εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα της ανανέωσης του με το κλαμπ, αντίθετα με τον Γιόχανσον και τον εκπρόσωπό του που δεν ήταν και τόσο... ανοιχτοί να συζητούν.

Ενημερωνόμαστε επίσης ότι ο 28χρονος μέσος θέλει να παίξει σε μεγαλύτερο επίπεδο, ευρωπαϊκά, αλλά προτιμά να ανανεώσει το συμβόλαιό του και έπειτα να πουληθεί ώστε να βγει κερδισμένη η ΑΕΚ που τον ανέδειξε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK