Η Λας Πάλμας "απαντά" στην "AS" για Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο έγινε πρωταγωνιστής της ΑΕΚ το τελευταίο 48ωρο, όχι για κάποιο γκολ, αλλά γιατί στην Ισπανία γράφτηκε ότι σκοπεύει να πιέσει για την επιστροφή του στα Κανάρια εξαιτίας οικογενειακών προβλημάτων που τον απασχολούν. Το Contra.gr επικοινώνησε με τον καθ' ύλην αρμόδιο επί των μεταγραφικών της Λας Πάλμας που έριξε "φως" στην... περίεργη υπόθεση του "Τσίνο".

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν όσον αφορά το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο έγινε... πόλεμος το καλοκαίρι ώστε να επιστρέψει στην Ένωση, ακόμη και χωρίς οψιόν αγοράς, παρουσιάστηκε από τα ισπανικά Μέσα, δυσαρεστημένος στην Ελλάδα λόγω οικογενειακών ζητημάτων και έτοιμος να επιστρέψει στην Λας Πάλμας το Γενάρη.

Από την πλευρά του ο "Τσίνο" όταν το θέμα άρχισε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις... γείωσε την κατάσταση, υπογραμμίζοντας πως είναι συγκεντρωμένος στα της ΑΕΚ και δίνει σημασία σε αυτά που γράφονται στον Τύπο περί επιθυμίας του για comeback στα Κανάρια.

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον άνθρωπο που... τρέχει τα μεταγραφικά της Λας Πάλμας, τον ακριβοθώρητο, Τόνι Κρουζ που συνήθως αποφεύγει τις δημόσιες τοποθετήσεις στους δημοσιογράφους του εξωτερικού, ωστόσο για το θέμα που προέκυψε με τον Αραούχο ήταν ξεκάθαρος.

Για τα ισπανικά δημοσιεύματα σχολίασε: " Δεν είμαι εγώ ο δημοσιογράφος που γράφει αυτά τα πράγματα... "

" Δεν ξέρω από πού προέκυψαν όλα αυτά, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που δίνω τον Αραούχο! Δεν έχω τα δικαιώματα του. "

Και έκλεισε ξεκαθαρίζοντας: " Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2018! "

Από την τελευταία ατάκα, αλλά και παραπάνω το δημοσιογραφικό... καρφί αντιλαμβανόμαστε ότι και στην Λας Πάλμας βρέθηκαν προ εκπλήξεως μ' αυτά που διάβασαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK