O Tσιγκρίνσκι στο Contra.gr: "Το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ θα είναι μοναδικό"

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν... θυμάται πόσους τίτλους έχει κατακτήσει στην καριέρα του (15 στο σύνολο), αλλά θεωρεί πως αν πάρει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ θα πρόκειται για κάτι μοναδικό! Ο λόγος; Τον εξηγεί στο Contra.gr που του μίλησε... ρώσικα, εκείνος ενθουσιάστηκε και τα είπε όλα.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε τη μοναδική κλασική ευκαιρία από πλευράς ΑΕΚ. Στο ματς πρωταθλήματος, στην... τρελή ανατροπή της Ένωσης (1-2), ο Ουκρανός στόπερ ολοκλήρωσε το έργο του, κάνοντας την αρχή του καλού το βράδυ της Κυριακής στο "Καραϊσκάκης".

Ο κουλ Τσιγκρίνσκι, ο αντί-σταρ που δύσκολα εκδηλώνεται στη μεικτή ζώνη του φαληρικού γηπέδου... πετούσε στα σύννεφα!

Χαμογελαστός, ευδιάθετος είχε όρεξη για κουβέντα και το Contra.gr τον σταμάτησε, του μίλησε ρώσικα, τον ενθουσίασε και το αποτέλεσμα έβγαλε ζουμί και αφορά τα ματς με την Ντιναμό, το πρωτάθλημα και το δέσιμο του με την ΑΕΚ, που είναι διαφορετικό σε σύγκριση με αυτό με την Σαχτάρ.

"ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑΜΟ"

Βάζοντας ένα... στοπ στους πανηγυρισμούς, πήγαμε ένα βήμα παραπάνω για να συζητήσουμε τα ματς με την Ντιναμό σε Ελλάδα και Ουκρανία.Ο "Τσίγκρι", προσγειωμένος (αντί-σταρ, είπαμε) σημείωσε: "Η ΑΕΚ μπορεί να περάσει την Ντιναμό, αλλά πάντα λέω ότι όλα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους. Για εμάς πλέον δεν υπάρχει ματς να... ησυχάσεις. Παίζουμε μόνο τελικούς και προέχουν τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Αστέρα."

ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΚΟΛ...

Όσο για το αν μετά το θεαματικό γκολ του στο "Καραϊσκάκης" άνοιξε η όρεξή του όσον αφορά στο σκοράρισμα, απάντησε με ταπεινότητα: "Αγωνίζομαι για να βοηθάω την ΑΕΚ γενικά. Το γκολ είναι κάτι όμορφο, δεν έχω όμως φιλοδοξίες να σκοράρω. Με νοιάζει να κερδίζει η ομάδα μου και ας σκοράρει όποιος θέλει..."

"ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑ, ΑΛΛΑ..."

Η τελευταία ερώτηση, γιατί έφευγε και το πούλμαν, αφορούσε το ενδεχόμενο κατάκτησης πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Να σημειωθεί πως... πρωταθληματικά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ο πιο "πλούσιος" στην Ένωση, καθώς έχει οκτώ, ενώ συνολικά έχει μαζέψει 15 τίτλους έστω κι αν δεν τους... θυμάται: "Δεν θυμάμαι πόσα πρωταθλήματα έχω κατακτήσει (γέλια), αλλά καταφέρω να πάρω ένα με την ΑΕΚ θα είναι τοπ (!!!) γιατί παίζουμε σε δύσκολες συνθήκες και πραγματικά το λέω θα είναι σπέσιαλ. Δεν έχει καμία σχέση πώς παίζαμε στην Ουκρανία με την Σαχτάρ και παίρναμε τους τίτλους. Αν έρθει με την ΑΕΚ θα είναι μοναδικό! Όπως είπα όμως και πριν όλα στην ώρα τους..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK