Ο Χιμένεθ μίλησε για άγχος, Ράμος και Πικέ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το φόβο που χρειάζεται να νικήσει η ΑΕΚ για να κόψει πρώτη το νήμα στο φινάλε αλλά και για το άγχος των παικτών του μετά την γκέλα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Είναι κάτι που οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν συνηθίσει και θα πρέπει να μάθουν να το ελέγχουν. Ηταν μεγαλύτερη η πίεση που ένιωθαν οι παίκτες ψυχολογικά παρά από τον αντίπαλο.

Στο 60% η κατοχή μπάλας, 16 τελικές προσπάθειες, 11 εντός εστίας, 40% κατοχή ο Πανιώνιος και καμία τελική. Ετσι όπως ήταν το σκορ θα μπορούσαμε να αποτύχουμε και φοβηθήκαμε ότι θα γίνει ζημιά.

Αν θέλουμε να είμαστε μια νικήτρια ομάδα, πρέπει να νικήσουμε αυτό τον φόβο, γιατί δεν έκανε κάτι ο Πανιώνιος, εμείς γυρίσαμε πίσω...", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ένωσης στη συνέντευξη Τύπου αναφερθείς στο δεύτερο κακό ημίχρονο της ομάδας του ενώ για το μεγάλο άγχος της ομάδας του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, είπε:

"Σήμερα ήμουν θυμωμένος από το μεσημεριανό γεύμα ακόμη, γιατί έχουμε μια ομάδα χωρίς πολλή εμπειρία. Ολοι έλεγαν να δούμε το ματς του ΠΑΟΚ, ό,τι κι αν γινόταν εκεί όμως, το θέμα ήταν τι θα κάνουμε εμείς με τον Πανιώνιο. Σέρχιο Ράμος, Πικέ, τέτοιοι παίκτες δεν τα σκέφτονται αυτά.

Εμείς τώρα χτίζουμε το μέλλον, δίνουμε μια μάχη φέτος για κάτι πολύ σοβαρό αλλά δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη, έχουμε πολλά ακόμη να παίξουμε και το παραμικρό λάθος θα μας αφήσει εκτός.

Καταλαβαίνω το όνειρο, την όρεξη και τη διάθεση που έχουν όλοι. Από τον Ιούλιο μου λένε ότι πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική. Είναι φυσιολογικό παίκτες χωρίς μεγάλη εμπειρία να επηρεάζονται από τέτοιες συζητήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK