Ο Χιμένεθ στάθηκε στην τύχη σε ένα μη νορμάλ ματς

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε σε όλα τα συστατικά που έκαναν πολύπλοκο το ματς με τον Παναιτωλικό ενώ χαρακτήρισε... ατύχημα την αποβολη του Αλμέιδα.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ:

Για το το καλύτερο και πιο το προβληματικό στοιχείο από την πρεμιέρα:

"Aυτό που με απασχολούσε ήταν να μην κερδίζαμε. Υπήρξαν όλα τα συστατικά για να μην γίνει ένα… νορμάλ παιχνίδι. Πολλοί τραυματισμοί, χωρίς κόσμο, με ένα σημαντικό ματς την Πέμπτη και μια αποβολή πολύ νωρίς. Γι’ αυτό ήταν σημαντική η νίκη: ήταν περίπλοκο".

Για το αν αισθάνθηκε τυχερός στο πρώτο ημίχρονο:

"Είχαμε πολύ τύχη. Σκοράραμε, μείναμε με παίκτη λιγότερο, ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες. Είμαι ικανοποιημένος".

Για τον Ανέστη και τον Παναιτωλικό:

"Ο αντίπαλος δούλεψε σκληρά και δυνατά. Ήταν εύκολο για τον αντίπαλο: δεν είχε κόσμο, εμείς έξι τραυματισμούς, με έξτρα παίκτη παραπάνω για μεγάλο διάστημα και ο Ανέστης σταμάτησε μια ξεκάθαρη φάση. Μετά δεν είδα κάποιο κίνδυνο από τον Παναιτωλικό. Αλλά φυσικά και έπαιξαν δυνατά, με ένταση και ήταν δύσκολος αντίπαλος".

Για την παρουσία του Αλμέιδα και τη φάση της αποβολής του:

"Θέλω να δω τη φάση της αποβολής. Νομίζω ότι ο αντίπαλος έχει πιαστεί από την πλάτη του Αλμέιδα σαν να ήταν… τσάντα. Θέλει να τον διώξει δυνατά, αλλά δε του ρίχνει αγκωνιά. Είναι διαφορετική η μία χειρονομία από την άλλη. Αυτό δεν το είδε ο διαιτητής. Δεν το είδε ο βοηθός και δεν το είδε και ο τέταρτος. Αν είναι αυτό αποβολή… Ok. Από εκεί και πέρα ο Ούγκο μας έκανε δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δεν μπορεί να επικεντρωθούμε στην αποβολή. Ήταν ένα ατύχημα. Μπορεί να συμβεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK