Ο Χιμένεθ στο Contra.gr: "Σκληρό για μένα, αλλά τελείωσα"

Πριν ακόμη επισημοποιηθεί το διαζύγιο από πλευράς ΑΕΚ, ο Χιμένεθ από την Ισπανίαμίλησε στο Contra.gr για το τέλος της συνεργασίας του με τους "κιτρινόμαυρους" αλλά και τα συναισθήματα που τον διακατέχουν.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Λένε πως "όλα τα ωραία έχουν κάποτε ένα τέλος" και αυτό ακριβώς ισχύει και με το παραπάνω στην περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ.

Στην πρώτη του θητεία στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο το 2011, στο δεύτερό του πέρασμα από τον "Δικέφαλο" οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά το 1994 ενώ ήταν φιναλίστ σε δύο τελικούς Κυπέλλου, παρόλα αυτά η νέα σεζόν δεν θα τον βρει στον πάγκο της πρωταθληματικής ΑΕΚ.

Αν και το κλίμα φαινόταν πως ήταν ευνοϊκό για την παραμονή του μετά το ραντεβού που είχε πριν από μία εβδομάδα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο κότερο του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους δύο άνδρες να έχουν διαφωνίες ως προς το οικονομικό κομμάτι της νέας τους συμφωνίας και τον χωρισμό να έρχεται μοιραία και αναπόφευκτα.

Πλέον, όλα δείχνουν πως ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη αποδεχόμενος την πρόταση-πρόσκληση της Λας Πάλμας να την επαναφέρει στην Πριμέρα Ντιβισιόν ενώ η ΑΕΚ από την πλευρά της φουλάρει για να βρει το διάδοχό του, με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Μαρίνο Ουζουνίδη, να βρίσκεται προ των πυλών.

Τι λέει όμως ο Μανόλο Χιμένεθ για το διαζύγιο με την ΑΕΚ λίγη μόλις ώρα αφότου έγινε γνωστό πως η Ένωση απέσυρε την πρότασή της από το τραπέζι;

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Ισπανό για να ζητήσει την τοποθέτησή του για το επίμαχο θέμα και εκείνος δήλωσε: "Τελείωσα από την ΑΕΚ. Την άλλη εβδομάδα θα μιλήσω για όλους και για όλα. Είναι πολύ σκληρό για μένα αλλά πρέπει να συνεχίσω".

"ΜΑΝΟΛΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ"

Το μεσημέρι της Παρασκευής ήρθε μάλιστα και το επίσημο αντίο της ΑΕΚ στον Μανόλο Χιμένεθ, με την Ένωση να εύχεται καλή επιτυχία στον Ισπανό στη συνέχεια της καριέρας του και να του αφιερώνει μάλιστα και πέντε λέξεις στα ισπανικά.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα προπονητή μας Μανόλο Χιμένεθ. Τον ευχαριστούμε θερμά για τον ενάμιση χρόνο της επιτυχημένης συνεργασίας μας, αλλά και για την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας μετά από 24 χρόνια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ήδη γράψει το δικό του μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Amigo Manolo, hasta la vista!", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, ενώ στον επίσημο λογαριασμό της ΑΕΚ στο Facebook είναι γραμμένη τόσο στα ελληνικά όσο και στα ισπανικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK