Ο... Ζορό ονειρεύεται τίτλο στην Τούμπα και έστειλε μήνυμα στους πρώην συμπαίκτες του

Έχουν περάσει επτά χρόνια από την αποχώρησή του από την Ελλάδα όμως ο Ισμαέλ Μπλάνκο όχι μόνο δεν ξεχνάει την αγαπημένη του ΑΕΚ αλλά στέλνει και μήνυμα για τίτλο στην Τούμπα.

Ο... Ζορό ονειρεύεται τίτλο στην Τούμπα και έστειλε μήνυμα στους πρώην συμπαίκτες του

Αν υπάρχει ένας επιθετικός που να έχει περάσει από την ΑΕΚ την τελευταία δεκαετία και οι οπαδοί της να τον λάτρεψαν ελέω της εντυπωσιακής ικανότητάς του να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αυτός είναι αναντίρρητα ο Ισμαέλ Μπλάνκο, που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα από το 2007 μέχρι το 2011.

Πλέον, στα 35 του χρόνια, συνεχίζει να παίζει μπάλα στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με τη φανέλα της Ατλέτικο Τουκουμάν, με τον ίδιο να μην ξεχνάει πάντως ούτε στιγμή την Ένωση και να στέλνει μήνυμα για τίτλο στην Τούμπα μέσω δηλώσεων που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova.

"Γεια σας είμαι ο Ίσμαελ, "Ζορό", Μπλάνκο. Δεν ξέρω αν με θυμάστε. Θέλω να στείλω τους θερμούς χαιρετισμούς μου σε όλους τους φιλάθλους και σε όλους όσοι εργάζονται στην ΑΕΚ. Γνωρίζω πως θα γίνει ένα σπουδαίο ματς στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Είμαστε σε πολύ καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ξέρω την κρισιμότητα του παιχνιδιού και ενδεχομένως στο ντέρμπι αυτό να κριθεί η πρωτιά στο πρωτάθλημα. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι σε ότι αφορά στην τακτική μας, αμυντικά και επιθετικά. Να παίξουμε με πολύ πάθος και όρεξη.

"Πηγαίνουμε στην έδρα του αντιπάλου για να υπερασπιστούμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Γι' αυτό πρέπει να διαχειριστούμε το παιχνίδι με ποδοσφαιρική εξυπνάδα. Ελπίζω οι παίκτες της ΑΕΚ να έχουν καλή απόδοση και να νικήσουμε. Ακόμα όμως κι αν δεν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα.

Μια μεγάλη ομάδα όμως όπως η ΑΕΚ, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, πάντα στοχεύει στη νίκη. Ειδικά σ' αυτό το παιχνίδι οφείλει να παίξει έξυπνα γιατί διακυβεύεται ένα τρίποντο που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα", τόνισε ο αποκαλούμενος "Ζορό" (όταν πετύχαινε γκολ με την Ένωση συνήθιζε να βάζει μάσκα του Ζορό για να πανηγυρίσει), ενώ κατέληξε στο μήνυμά του λέγοντας:

"Θέλω να στείλω εγκάρδιους χαιρετισμούς σε όσους με θυμούνται και ελπίζω να νικήσουμε στο ντέρμπι της Κυριακής, να απολαύσουν το παιχνίδι. Με τη βοήθεια του Θεού να νικήσουμε. Θα ήθελα όλοι οι φίλαθλοι να χαρούν αυτό το ντέρμπι. Στέλνω πολλά φιλιά και μια μεγάλη αγκαλιά από την Αργεντινή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK