Οι δύο νέοι... Τσιγκρίνσκι της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έληξε με επιτυχία το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του "Τσιγκρίνσκι", ωστόσο έχει ακόμη μέτωπα να κλείσει στο κομμάτι των αγορών και των αναπροσαρμογών στα συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Δύο είναι οι σταρ που περιμένουν "κιτρινόμαυρες" κινήσεις μέσα στον Απρίλη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
aek panigiriki EUROKINISSI

Η διαφαινόμενη κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος και το έντονο... φλερτ με το νταμπλ αποτελούν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ΑΕΚ να χτίσει το "αύριο", πάνω στους ποδοσφαιριστές που έσπρωξαν τον σύλλογο στην επιτυχία.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ήταν ο πρώτος που πέρασε από τα γραφεία του Αμαρουσίου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μέχρι το 2020.

Ο παίκτης που... καίει το μέλλον του τον κόσμο της ΑΕΚ είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Οι "κιτρινόμαυροι", όμως, δεν θα παίξουν... μπάλα μόνο με τον 31χρονο εξτρέμ, καθώς μέχρι το τέλος Απριλίου αναμένονται εξελίξεις στα επίσης "καυτά" θέματα των Αντρέ Σιμόες - Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης ως προς το συμβόλαιό του έχει ήδη συμφωνήσει με την Ένωση και το μόνο που απομένει είναι να καλυφθεί η οψιόν αγοράς ύψους 1,8 εκατ. ευρώ προς την Λας Πάλμας. Ο σύλλογος απ' τα Κανάρια υποβιβάζεται και όπως λέγεται, από Ελλάδα μεριά, υπάρχει πιθανότητα το 1,8 να πάει παρακάτω.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Contra.gr, διαρρέουν ότι η ΑΕΚ πολύ σύντομα, εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα κάνει την πρώτη επίσημη κίνησή του ο "δικέφαλος" για να τελειώνει με τον Λιβάγια και να τον κρατήσει στην Ελλάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι εκπρόσωποι του Αντρέ Σιμόες που ετοιμάζουν τα... μπαγκάζια τους για Ελλάδα τέλος Απριλίου, κι αφού έχει ξεκαθαρίσει εάν η Ένωση θα είναι πρωταθλήτρια της φετινής σεζόν. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το 2019, αλλά στην ΑΕΚ ούτε καν θέλουν να σκέφτονται ότι ο Σιμόες σ' έναν χρόνο από τώρα μπορεί να γίνει... Γιόχανσον και να χαθεί με μηδέν ευρώ.

Ο ατζέντης, λοιπόν, του "Iron Man" έρχεται Ελλάδα για να δει τον πελάτη του, τώρα που έγινε πατέρας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και ραντεβού με την "κιτρινόμαυρη" διοίκηση για τα περαιτέρω της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του πολύτιμου ποδοσφαιριστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK