Οι όροι του Κασνακίδη και το τελεσίγραφο του Θωμά

Ιλαροτραγικές καταστάσεις συμβαίνουν στην ΑΕΚ που έχει την ατυχία να διοικείται από ανθρώπους τους οποίους απασχολούν δυο πράγματα. Πρώτον, να παραμένουν "γαντζωμένοι" στις καρέκλες. Και δεύτερον, να επιβάλλουν στην ΑΕΚ καθεστώς ομηρίας.

Οι όροι του Κασνακίδη και το τελεσίγραφο του Θωμά

Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η σημερινή επίσκεψη του κ. Αβραάμ Κασνακίδη στην καφετέρια του Θωμά Μαύρου στον Άλιμο. Ο "υπερπρόεδρος" της ΑΕΚ, ο άνθρωπος που επιβάλλει την πολιτική της ΑΕΚ και χωρίς τη δική του έγκριση ο κ. Δημητρέλος δεν κάνει το παραμικρό, έφτασε στο σημείο να θέσει και όρους στον Θωμά Μαύρο. Να μην κάνει δικό του ΔΣ ή αν θελήσει να μπει στο διοικητικό συμβούλιο να μην ορίσει δικούς τους ανθρώπους, αλλά να παραμείνει το σημερινό μοντέλο διοίκησης στα Σπάτα. Αυτό που οδήγησε την ΑΕΚ στο σημερινό τραγικό αδιέξοδο και κατάντημα.

Ο κ. Κασνακίδης πήγε στον Μαύρο, συνοδευόμενος και από τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής κ. Παπαδημητρίου. Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος του Supporters Club που στήθηκε πέρσι πρόχειρα, παράτυπα (ένα σωρό παραλείψεις και εκκρεμότητες που ακόμα δεν έχουν τακτοποιηθεί), είναι προφανές ότι απολαμβάνει την προστασία του διαχρονικού ηγέτη και “αόρατου προέδρου” της ΑΕΚ, κ. Δημήτρη Χατζηχρήστου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κατ' εντολή Χατζηχρήστου προβλήθηκε δεόντως το όνομα του κ. Κασνακίδη, προσφάτως, στη μεταγραφή Αλβανού στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Στο ραντεβού πήγε και ο κ.Σίμος, εκπρόσωπος του εξαφανισμένου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, κ. Νίκου Νοτιά.

Από τούτη τη συνάντηση προκύπτει ότι η “παρέα του Κασνακίδη” ούτε να χρηματοδοτήσουν την ΑΕΚ σκοπεύουν, αλλά ούτε και τα κλειδιά της ΠΑΕ παραδίδουν στον Θωμά. Οι άνθρωποι οι οποίοι δεν θα είχαν πουλήσει πάνω από 2.500-3.000 διαρκείας (αν δεν ερχόταν ο Μαύρος) και επί της ουσίας κάνουν κινήσεις για να διαλυθεί η ΑΕΚ (και κατόπιν να καταφύγουν στη λύση-ντροπή με άλλο ΑΦΜ) βάζουν και όρους στον Θωμά. Να μην μπει ο Ηλιόπουλος στο ΔΣ (κατά σύμπτωση, ο επιχειρηματίας και εκ των χορηγών τα προηγούμενα χρόνια που κοντραρίστηκε άγρια στην επισήμων του ΟΑΚΑ με τον κ. Αδαμίδη για τους χειρισμούς του στην υπόθεση Τζιμπούρ), να συνεχίσουν οι ίδιοι στα Σπάτα και να κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι κόπτονται για τα συμφέροντα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr ο Μαύρος απέρριψε τους όρους Κασνακίδη και αν δεν αλλάξει απόφαση στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας προτίθεται να τους ξεμπροστιάσει. Το πιθανότερο είναι πως θα στείλει τελεσίγραφο στους μετόχους: Να βάλουν (για τελευταία φορά) τα χρήματα που απαιτούνται για το άρθρο 44 και να παραδώσουν τις μετοχές τους. Σε διαφορετική περίπτωση, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, ακόμα και η αποχώρηση Μαύρου αφού προηγουμένως αποκαλύψει τα σχέδια τους. Θα έχει ενδιαφέρον αν ο Θωμάς αποκαλύψει όλα όσα του είπε προ 20 ημερών ο Πέτρος Παππάς. “Μοναδική λύση είναι η πτώχευση και υποβιβασμός στη Δ' Εθνική. Θα διαγραφούν όλα τα χρέη και η ομάδα με άλλο ΑΦΜ θα παίξει στη Β' Εθνική. Σκέψου το, άλλη λύση δεν υπάρχει κι εσύ Θωμά θα ηγηθείς αυτής της προσπάθειας” Αυτά του είπε στο τετ-α-τετ που είχαν, γευματίζοντας σε κεντρικό εστιατόριο, αλλά ο Μαύρος αφού απέρριψε κάθε σκέψη για υποβιβασμό στη Δ' Εθνική, δεν έκανε αυτό που πιθανόν να έπραττε οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του. Δεν “έδωσε” φόρα-παρτίδα τον κ. Παππά.

Ο Μαύρος αναμένεται άλλωστε να το ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα. Ότι μπήκε μπροστά για να εμποδίσει τα σχέδια κάποιων που επιθυμούν την πτώχευση και υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Δ' Εθνική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK