Οι προτάσεις του Μελισσανίδη για τη βελτίωση του ποδοσφαίρου

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε συγκεκριμένες προτάσεις στη σύσκεψη των ιδιοκτητών στη Λίγκα. Πού στηρίζεται το σκεπτικό του εκπροσώπου της ΑΕΚ.

Οι προτάσεις του Μελισσανίδη για τη βελτίωση του ποδοσφαίρου
Μελισσανίδης ΑΕΚ

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των ιδιοκτητών στη Super League, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε σε κάποιες δικές του προτάσεις προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των συνθηκών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά ο εκπροσώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ στη Λίγκα πρότεινε τη σύσταση μιας 6μελούς επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από τους τέσσερις "μεγάλους" και δύο "μικρούς", η οποία θα κανονίσει να επισκεφτεί αφενός τον Σταύρο Κοντονή αφετέρου την ηγεσία της ΕΠΟ προκειμένου να συζητήσουν με αποκλειστικό αντικείμενο τη βελτίωση της διαιτησίας. Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε δεκτή.

Η δεύτερη πρόταση είχε να κάνει με τα χρήματα που κερδίζει ο πρωταθλητής από το Champions League. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πρότεινε να παραχωρεί ο πρωταθλητής το 40% των εσόδων του από τη διοργάνωση σε μικρότερες ομάδες. Το σκεπτικό της συγκεκριμένης πρότασης στηρίζεται στο γεγονός ότι υπάρχει η καχυποψία πως εξαιτίας των χρημάτων αυτών γιγαντώνεται η διαπλοκή στο ποδόσφαιρο.

Στο μεταξύ ο Δημήτρης Μελισσανίδης απευθύνθηκε και προς τους εκπροσώπους των μικρότερων ομάδων, ζητώντας τους να μιλήσουν για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. "Μην κάνετε ότι δεν ξέρετε τίποτα και ότι δεν φταίτε για τίποτα. Όλα τα γνωρίζετε, εδώ έκαναν ό,τι ήθελαν. Όλα ήταν προκατασκευασμένα. όποιους ήθελαν ανέβαζαν, όποιους ήθελαν έριχναν. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει κάποια αρχή για να βρεθεί η ισορροπία. Μέχρι τώρα υπήρχαν τέσσερις ομάδες όλες κι όλες και 12 Φιλιππινέζες"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Αλαφούζος τάχθηκε με Μελισσανίδη

Αυτοί ήταν οι εκπρόσωποι των 16 της Super League

Ένταση και αντεγκλήσεις στη σύσκεψη της Λίγκας

Έξαλλος Σαββίδης: "Να διακοπεί το πρωτάθλημα, πλέον είμαι και Ρωσοπόντιος!"

Γι' αυτό δεν πήγε ο Αλαφούζος στη σύσκεψη ιδιοκτητών

Με "Γαύρο" και "Πρωταθλητή" ο Θεοδωρίδης

Ο ιδιοκτήτης που πήγε στα παλιά γραφεία

Δεν πήγε στη συνεδρίαση της Super League ο Πανόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK